Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīta spēle, kas simulē avio lidojumu no pasažiera puses

    Jaunākie raksti

    Kompānija AMC Games 12. novembrī laidīs klajā savu simulatora spēli “Airplane Mode”, kura būs vienkārši lidojuma attēlojums no pasažiera puses, kas varētu būt atslēga uz laika kavēšanu garajos lidojumos.

    Spēles princips ir ļoti vienkāršs, tomēr tas sola sava veida dinamiku ar to, ka spēle pati par sevi notiek katra cilvēka īstā lidojuma laikā. Piemēram, tas varētu būs lidojums no Ņujorkas uz kādu Eiropas lielāko lidostu, kur vērā ņemtu tikta arī reisa kavēšanās. Katrs spēlētājs vienkārši sēž savā krēslā un caur ekrānu vēro notiekošo – apkalpes darbu, dzērienu un ēdienu piedāvāšanu, dažādus salona trokšņus. Vienīgā spēles mijiedarbība ir ar žurnāliem un katalogiem, kuri parasti pieejami speciālajā novietnē uz priekšā esošā krēsla. Tāpat spēle spēj noteikt, kur tiek lidots, lai attēloto atbilstošo skatu pa logu, kas piedod šo realitātes sajūtu simulācijai. Būtībā tā ir iespēja izdzīvot lidojumu divas reizes vienā momentā.

    Reklāma

    Spēlētājam nebūs jābūt pilotam, lai pārlidotu pāri Atlantijas okeānam, bet gan vienkārši jāsēž savā vietā pie loga un jāeksistē, kā tas būtu īstā lidojumā. Papildus ir iespēja paspaidīt pogas telefonā, kā arī noskatīties kādu no ļoti senām filmām. Piemēram, ikonisko franču filmu, kura uzņemta 1902. gadā, “Ceļojums uz Mēnesi”, kurā redzami cilvēku pirmie iespaidi kā tas būtu apskatīt esošo Zemes pavadoni. Tāpat iespējams pildīt krustvārdu mīklas, lai īsinātu lidojumu.

     

    Ideja aizgūta no līdzīgas koncentrēšanās spēles “Desert Bus”, kur 8 stundas vienkārši jābrauc pa ceļu tuksnesī, taču viss nav nemaz tik vienkārši, jo autobuss nebrauc konsekventi taisni. Šādas spēles varbūt nav domātas, lai ienestu miljonus un miljardus, bet gan lai kalpotu kā rīks kādam labdarības mērķiem. Piemēram, “Desert Bus” tieši šajā novembra nedēļā tiek spēlēts publiski, lai vāktu ziedojumus priekš bērnu slimīcām visā pasaulē.

    Spēli “Airplane Mode” paredzēts prezentēt 12. novembrī Steam platformā, taču publiskā debija paredzēta kaut kad 2020. gadā. Precīza spēles cena nav zināma, taču ir iespējams iepazīties ar nepieciešamo datora specifikāciju.

    Spēles oficiālais treilera video Youtube mūsu platuma grādos diemžēl nav pieejams, bet to var apskatīt Steam lapā.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    12.11.2019 21:06

    Diez kādam jāiestājas dzīves apnikumam, lai spēlētu kaut ko TĀDU :D

    ergo
    13.11.2019 06:32
    Reply to  Krotow

    Nākamā būs skatīties kā žūst krāsa vai aug kokds

    Kartupelis3
    13.11.2019 14:53

    Domāju šāda spēle būtu kāreiz super, lai cīnītos ar bailēm lidot. Un tad, jo mazāk aizraujoša, jo labāk. Tā filma arī atbilstoša – parādīt cik maldīgi ir priekštati pirms konkrēto lietu pamēģina. Šādā sērijā vēl veselu kaudzi noderīgu spēļu var izdomāt. Sākot ar baby simulator :)

    Reklāma