Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radītu tīkla iekārtu savā video piemin TOP tehnoloģiju jūtūberis (video)

    Jaunākie raksti

    Linus Tech Tips ar vairāk nekā 9 miljoniem sekotāju ir viens no skatītākajiem tehnoloģiju jūtūberiem, kas pats arī lieliski saprot tehnoloģijas un produktus par kuriem savos video stāsta. Linuss kopā ar komandu jau vairāk nekā 10 gadus regulāri informē par jaunākajām datoru jomas tehnoloģijām un viņa sagatavotais saturs ir interesants ne tikai pilnīgiem cipargalvām, bet arī tiem, kas vēl tikai vēlas uzbūvēt savu pirmo galddatoru. Absolūti rekomendējams saturs!

    Vienā no jaunākajiem Linus Tech Tips video ir redzams Latvijā izstrādātais MikroTik CRS312-4C+8XG-RM tīkla komutators. Linuss to ir izvēlējies savas lieliskās cenas/iespēju attiecības dēļ, jo bija meklējis pieejamu 10 gigabitu Ethernet tīkla komutatoru, kuru izmantot mājās. Jā, viņam mājās ir 10 gigabitu tīkls starp serveru telpu un datoriem/multimediju ierīcēm. Noskaties video un uzzini, ko viņš domā par šo MikroTik produktu.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.11.2019 15:41

    “Terrible naming” :D Un tas ir taisnība – mikrotikiem nosaukumus vajadzētu domāt PR nodaļai nevis tehniķiem.
    Jāatzīst, ka uzreiz pamanīju pēc smukās kastītes – tā viņiem izdevusies :)

    08.11.2019 20:09

    terrible naming? tas nav ikdienas konsumera produkts, tādus meklē pēc fīčām katalogā, tāpat kā lielāko daļu serveru, pamatplašu utt.
    nosaukumā ir iekļauta tehniskā specene. zinošie sapratīs, Linus ir vāvulis.

    09.11.2019 18:02

    tad man jājautā vai tu zini vārda “vāvulis” nozīmi, ja tu pretstati to vārdiem “normāls čalis”? viens otram nekādi netraucē.

    KKTK
    09.11.2019 22:19

    Nu balss tembris viņam ir neciešams. Un tā grābstīšanaš ap kabatu arī vēl jo projām eksistē?

    09.11.2019 22:50

    es biju parakstījies uz LTT apmēram gadu, līdz viņš un viņa komanda pavisam apnika — pārāk daudz “ūdens”, reklāmu un garlaicīgu tēmu. no viņa komandas sakarīgākais ir Entonijs.

    Es neesmu drošs, ka gribētu skatīties jūtūberi, kas nerunā :D
    https://youtu.be/f2k17LhD6_U
    https://youtu.be/VJ1Hv339CgQ

    10.11.2019 02:19

    es necīnījos, tie piemēri jau tāpat ir izņēmumi no likuma :)
    LTT veidīgos regulāri neskatos, lielākoties tur nav nekā noderīga vai izklaidējoša. es neprotu kaut ko “skatīties” fonā, tāpēc 15 min. video ir bezjēdzīgs mana laika patēriņš, ja es to pašu varu izlasīt pa diagonāli minūtes laikā. video vispār nav diezko pateicīgs formāts info uzņemšanai, pārtinas smagnēji, buferējas utt.

    Reklāma