Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter spēj dzēst pusi no aizskarošiem ierakstiem bez lietotāju līdzdalības

    Jaunākie raksti

    Twitter paziņojis, ka spēj bez sociālās saziņas servisa lietotāju ziņojumiem un iesaistes dzēst pusi no izvietotajām aizskarošajām Twitter ziņām. Twitter jau vairākus gadus cenšas apmācīt mākslīgo intelektu, lai tas izķertu un dzēstu aizskarošu saturu bez jebkādiem paziņojumiem no lietotājiem vai moderatoru iesaistes.

    Salīdzinājumam – šī gada pirmajā ceturksnī Twitter filtri spēja izķert un dzēst aptuveni 38% aizskarošo ziņu, kamēr gada otrajā ceturksnī Twitter pats tika galā ar 43% šāda tipa ierakstu. Šobrīd, pēc gada trešā ceturkšņa beigām, paziņots, ka filtri nelaiž cauri pusi no nevēlama satura.

    Reklāma

    Twitter vadītājs Džeks Dorsijs paziņojis, ka turpinās darbs pie mašīnmācīšanās rīku uzlabojumiem, lai tie spētu tikt galā ar vairumu nevēlamo un aizskarošo ziņu.

    Tik balts un pūkains Twitter vis nav, jo nesen tika ieviesta iespēja, kas ļauj oriģinālā tvīta autoram pašrocīgi paslēpt atbildes uz ierakstu. Tādējādi Twitter it kā iet soli pretī uzņēmumiem un politiķiem, kuri nereti saņem apvainojumus vai izsmieklu par ierakstiem Twitter. No otras puses šāda iespēja var liegt izteikt pamatotus pārmetumus par reklamēto preci, politiķa kļūdām un līdzīgām šmucēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma