Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Play Points apbalvos tevi par visām darbībām Play Store

    Jaunākie raksti

    Google savam Android lietotņu veikalam Play Store izziņojusi bezmaksas programmu Play Points, kas apbalvos Android lietotājus par gandrīz visām darbībām, kas tiek veiktas Play veikalā. Play Points varēs saņemt par lietotņu iegādi, filmu un mūzikas iegādi, pirkumiem lietotnēs un pat bezmaksas lietotņu uzstādīšanu.

    Kad būsi savācis pietiekamu Play Points skaitu, varēsi to izmantot kā Google Play kredītpunktus satura iegādei. Play Points programma šobrīd darbojas ASV, Japānā un Korejā. Pagaidām nav zināms, kad Play Points būs pieejami Eiropā.

    Reklāma

    Tipiski varēsi saņemt vienu Play Point par vienu iztērētu dolāru vai eiro, bet Google piedāvā arī dubultot, trīskāršot vai pieckāršot punktu skaitu par konkrētiem pirkumiem – par filmu iegādi akciju laikā var iegūt trīskāršu Play Points skaitu, pirkumi lietotnēs Play Points pieckāršo. Play Points saņemšanas apjomus ietekmēs arī dažādi lietotāju līmeņi – jo augstāks būs tavs līmenis, jo lielāku Play Points skaitu iegūsi par vienu un to pašu darbību Play Store.

    Google uzsver, ka Play Points būs arī ziedojami labdarībai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    janculis
    05.11.2019 22:38

    Xiaomi Mi MIX 2S ir saņēmis oktobra android drošības ielāpu

    09.11.2019 17:32

    Jau šodien izmēģināju. Tie kuri negrib pirkt neko, var vienkārši nolādēt dažas aplikācijas un dabūt punktus. Nezinu vai tas refreshojās katru dienu lai nolādētu vēl aplikācijas, šodien nolādēju visas 4 kas bija pieejamas un dabūju 20 punktus. Ja tā, tad katru dienu varēs dabūt pa brīvu punktus un vēlāk naudu. 10$ ir 1000 punkti, kas aizņemtu tev 50 dienas lai sakrātu ja pelni katru dienu 20 punktus (4 aplikācijas). Cerams ka refreshosies jo tad varēsi kam sakrāt kas is pilnībā pa brīvu.

    Telefons: Pocophone F1

    Reklāma