Web Analytics
More
    Reklāma

    Jānis Baumanis un Blue Shock Race izaicina Īlonu Masku (video)

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka pēdējā laikā īpaši izteikta ir dažādu valstu un pilsētu cīņa par lielo kompāniju biroju un ražotņu atrašanos tajās. Un kāpēc gan neizaicināt pašu elektriskās braukšanas guru Īlonu un kompāniju Tesla, lai tā nobāzētos Latvijā.

    Uz šādu iniciatīvu efektīvā veidā atsaucies uzņēmums Blue Shock Race kopā ar mūsu pasaules rallijkrosa čempionāta pilotu Jāni Baumani, radot Kena Bloka Gymkhana tipa cienīgu video, parādot uz ko ir spējīgs elektrokartings.

    Reklāma

    Kompānija Blue Shock Race ir Latvijā radīta un bāzēta Liepājā, kas ir sava veida trends, neveidojot ražotni Rīgā vai tās apkaimē, bet darīt to kaut kur citur saglabājot iespēju piedāvāt sevi pasaules tirgum. Kā saprotams, tad tā ražo elektrokartingus, tāpat tiek atbildēts par baterijām un visu tehnisko nodrošinājumu, attīstot dažādus pakalpojumus saistībā ar savu produktu. Tāpat nākotnes plānos ieskicēta ar sauli darbināma uzlādes stacija. Ikvienam no mums ir iespēja izbraukt ar viņu būvēto elektro kartingu “Bērnu Pasaules” tirdzniecības centrā.

    Uztverot šo video vairāk kā kompānijas pašreklāmu, sadarbojoties ar meistarīgiem operatoriem no Robyworks, kuri paši sēdušies kartingā filmēšanas laikā. Piesaistot profesionālu mūsmāju pilotu un to pasniedzot interesantā un atraktīvā veidā, nevar neatzīmēt sakritību, ka Musks ir izteicies par Teslas Eiropas ražotnes lokācijas vietas paziņošanu gada trešajā ceturksnī. Taču kā redzams, laiks ir pagājis un informācija nav sekojusi.  Tāpēc nevar  izslēgt iespēju, ka tieši šāds piegājiens sasniegtu pareizās acis un ausis. Eiropā gan jau atrodas Teslas gala montāžas rūpnīca Nīderlandes pilsētā Tilburgā, taču notiek runas par tieši ražotnes atveršanu vecajā kontinentā.

    Saistībā ar rallijkrosu un automašīnu Teslu vērts pieminēt vienu sacensību, kura notika tepat pasaules rallikrosa Latvijas posma ietvaros, kad Reinis Nitišs ar savu sacensību auto sacentās ar Paula Timrota vadīto Tesla Model 3 mašīnu.

    AvotsIAUTO
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    pepeD
    01.11.2019 16:02

    Cringe / 10

    Artūrs
    02.11.2019 11:09

    Video nekāda izaicinājuma nebija. Masku pieminējāt tik dēļ clickbait? Kursors iet sūdā pēdējā laikā.

    Kursors.lv
    02.11.2019 11:20
    Reply to  Artūrs

    Izlasi paša video aprakstu pirms mētājies ar brašiem tekstiem.

    Berlin
    13.11.2019 10:39

    GIGA būšot Berlīnē tomēr.

    Reklāma