Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin jaunā navigācijas sistēma prot nosēdināt nelielas lidmašīnas

    Jaunākie raksti

    Garmin izziņojis Garmin Autoland iespēju, kas ļauj automātiski nosēdināt nelielas lidmašīnas, ja pilots nav spējīgs to izdarīt. Garmin Autoland sistēma paredzēta ārkārtas gadījumiem, kad ar pilotu ir noticis kas nelāgs, Garmin Autoland aktivizē pasažieri, nevis Autoland sistēma izmantojama ikdienas situācijās.

    Pasažieris var aktivēt Garmin Autoland ar vienu pogas spiedienu, Garmin Autoland spēj ņemt vērā dažādus parametrus, lai veiksmīgi nosēdinātu lidmašīnu – laika apstākļus, degvielas daudzumu, skrejceļa garumu un segumu. Sliktākos scenārijos – arī reljefu un dažādus objektus, kas var traucēt nosēdināt lidmašīnu. Tāpat Garmin Autoland brīdinās gaisa satiksmes pārraudzības centrus, lai tiktu izsaukti ugunsdzēsēji un mediķi.

    Reklāma

    Dažādi autopilota paveidi lidmašīnu nosēdināšanai nav nekāds jaunums, tie uzticamāk darbojas miglā, bet lielākā vējā autopilots var pievilt. Garmin Autoland paredzēts arī tādiem gadījumiem, ja lidmašīnā ir tikai viens cilvēks (pats pilots), kuram palicis slikti, arī tad Garmin Autoland spēšot pats aktivizēties, lai nosēdinātu lidmašīnu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma