Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks ziedo 1 miljonu dolāru koku stādīšanai

    Jaunākie raksti

    Ekscentriskais uzņēmējs un tehnoloģiju entuziasts Īlons jau ierasti savā manierē ir izpaudies tviterī, atsaucoties uz uzaicinājumu ziedot naudu cēlam mērķim. Šajā reizē tas ir 1 miljons dolāru, kas rezultēsies ar 1 miljonu koku iestādīšanu (1USD = 1 koks). Lai arī šāda rīcība no lielo kompāniju vadītājiem, protams, nav nekas īpašs, taču šajā reizē pats Masks atzīst, ka viņam ir problēmas ar naudas līdzekļiem.

    Stādīšanas kampaņu izveidojies labi zināms jūtūberis “MrBeast”, kurš jau iepriekš izcēlies ar nesavtīgu rīcību dāvinot lielu naudas summu vienkāršiem svešiniekiem. Taču šajā reizē mērķis ir savākt 20 miljonus līdz 2019. gada beigām, lai iestādītu 20 miljonu koku. Tāpēc “MrBeast” ir izaicinājis daudzus citus populārus jūtūberus kā Marques Brownlee, Mark Rober, mūziķis Marshmello u.c. Tieši tehnoloģiju vlogeris Marques bija piedāvājis Maskam noziedot un uz to saņemta pozitīva atbilde:

    Reklāma

    Teslas galvenajam cilvēkam jau iepriekš tviterī bijusi saspēle ar “MrBeast” izaicinot vienam otru uz dažādām lietām. Piemēram, Masks tika uzaicināts uz mēmju šovu (angliski meme show) ar vienu no zināmākajiem jūtūberiem “PewDiePie”, ko viņš arī izdarīja. Iznākumā “MrBeast” nācās nopirkt Teslas automašīnu. Tāpat jūtūberis ir izteicis domu, ka būtu ļoti forši izveidot vlogu uz Mēness, tēmejot uz kompānijas SpaceX nākotnes plāniem.

    Tāpat zināms, ka Masks ne vienmēr ir tik labvēlīgs, runājot par savu publisko tēlu. Atminoties neseno atgadījumu par mazo futbolistu glābšanu no iebrukušas alas, kur glābējs tika nosaukts par pedofilu.

    Taču galu galā ziedojums ir veikts, un tas nav nekāds apmāns, zinot, ka ziedotāju sarakstā cilvēki patiešām parādās pēc reālas ziedošanas. Katram no mums ir iespēja pievienoties šai iniciatīvai, veicot ziedojumu speciāli veidotajā mājaslapā. Plānots, ka tas tiks realizēts līdz 2022. gadam.

    Ļoti interesants ir fakts, ja patiešām Īlonam Maskam nav pietiekoši daudz naudas, tad kopējā situācijā var nākties iesaistīties viņa apdrošinātājiem, lai segtu kādas saistības. Tomēr tai pat laikā viņš ir spējis noziedot 1 miljonu koku stādīšanas kampaņai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nitwi
    31.10.2019 09:50

    Tagad arī Twitera CEO noziedoja 1’000’001 Dolāru.

    Jānis
    31.10.2019 10:47
    Reply to  Nitwi

    1000001 ir noziedojis čalis no Shopify nevis no twittera.
    Jacks no twittera noziedoja 350k.
    Vai arī tajā mājaslapā ir novecojušas ziņas

    Asaris
    31.10.2019 12:33

    Tādiem cilvēkiem jēdziens nav naudas nozīmē kaut ko citu.

    Reklāma