Web Analytics
More
    Reklāma

    DJI izziņo niecīga izmēra dronu Mavic Mini

    Jaunākie raksti

    DJI vakar izziņojis savu jaunāko veikumu – ļoti mazu un vieglu dronu Mavic Mini. Niecīgā izmēra Mavic Mini paredzēts tieši tiem lietotājiem, kuri nevēlas krāmēties ar drona reģistrēšanu, jo vismaz ASV Mavic Mini sava svara dēļ neskaitās bīstams un to nenākas sarežģīti reģistrēt.

    DJI Mavic Mini svars ir tikai 249 grami, bet DJI vēl arvien iesaka noskaidrot attiecīgās vietas likumdošanu pirms Mavic Mini gaisā pacelšanas. Eiropā vienots regulējums stāsies spēkā 2020. gadā. Informāciju drona pilotam jāmeklē Civilās aviācijas aģentūras mājaslapā.

    Reklāma

    Mavic Mini saņēmis 12 megapikseļu 1/2.3″ kameru ar 24 mm f2.8 objektīvu un 3-asu gimbal tipa stabilizācijas sistēmu. Drons spēj veikt video ierakstu ar 2720 x 1530 ar 30 kadriem sekundē vai 1920 x 1080 60 kadriem sekundē un 40 Mbps bitreitu.

    Mavic Mini spēs noturēties gaisā 30 minūtes, tam ir 2400 mAh akumulators. Drona kontroles ierīce ir saderīga ar Android un iOS viedtālruņiem, atliek vien uzstādīt DJI Fly lietotni. Mavic Mini spēs HD video nosūtīt uz kontroles ierīci arī no 4 km attāluma.

    Papildus iespējas iedvesmai

    Jaunā DJI Fly lietotne ir intuitīva, atvieglojot lidojuma un satura iegūšanas pieredzi, lai tā iespējas var izbaudīt ikviens Mavic Mini vadītājs. Lietotnē ir iekļautas pamācības, kas jaunajiem pilotiem ļaus apgūt drona vadību, un materiālu rediģēšanas sagataves, kas palīdzēs ļauties radošumam. Jaunie piloti var izvēlēties lidojumu Position (P) režīmā, lai veiktu pamatdarbības, savukārt pieredzējušāki piloti var ļauties plašākam iespēju klāstam Sport (S) režīmā, savukārt satura radītāji var izvēlēties CineSmooth (C) režīmu.

    Drona vadītājs var izvēlēties arī vairākus iepriekš ieprogrammētus lidojuma manevrus, kas zināmi kā QuickShots. Nepieciešams tikai pieskarties izvēlētajam režīmam un Mavic Mini automātiski radīs satriecošu saturu:

    • Roket – Mavic Mini lido tieši augšā, kamēr kamera saglabā skatu uz leju, sekojot izvēlētajam objektam. Iespējams iestatīt augstuma ierobežojumu – 15, 20, 25, 30 vai 35 metri.
    • Circle – Mavic Mini riņķo ap izvēlēto priekšmetu nemainīgā augstumā un attālumā.
    • Dronie – Mavic Mini lido atpakaļ un uz augšu, kamerai sekojot objektam. Augstuma ierobežojuma iestatījumi – 15, 20, 25, 30 vai 35 metri.
    • Helix – Mavic Mini lido augšup un attālinās, riņķojot ap izvēlēto objektu. Augstuma ierobežojumi – 15, 20, 25, 30 vai 35 metri.

    Ar jaunajiem aksesuāriem – vairāk vietas radošumam

    Aizraujoši un unikāli drona aksesuāri ļauj pilotiem izbaudīt Mavic Mini plašāku iespēju klāstu. Izvēles iespējas iekļauj:

    • 360° propellera aizsargi
    • Uzlādes doks
    • DIY (dari pats) radošais komplekts, kas ļauj personalizēt savu Mavic Mini ar īpašām uzlīmēm vai uzzīmēt pašam savu zīmējumu
    • Aizdares adapters, kas ļauj uz Mavic Mini pievienot mazas rotaļlietas vai mini LED displeju, kas ļauj veidot pielāgotus ziņojumus
    • DJI Mini soma
    • Divpusējs uzlādes centrs – iespēja uzlādēt līdz trim Mavic Mini baterijām, un vēl papildus arī savu telefonu.

    Mavic Mini cena ir 399 eiro par standarta komplektu vai 499 eiro par uzlaboto komplektu, kas ietver papildu akumulatorus, propellerus, propelleru sargus, uzlādes ierīci un somiņu tā visa pārnēsāšanai.

    AvotsDJI
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    31.10.2019 13:06

    Itkā jau ok droniņš, bet nu 4k 30fps tomēr varēja izspiest – tad būtu bomba – ietu uz izķeršanu ceļotājiem, vlogeriem un citiem aktīvisietm. Visas pārējās ierīces (action kameras, viedtālruņi, u.t.t.) filmē 4k, līdz ar to ja gribi samontēt augstas izšķirtspējas video no vairākām ierīcēm, nāksies taisīt iztikt ar 1080p…

    KKTK
    31.10.2019 14:41
    Reply to  Uldis M.

    Var jau būt, ka sensors pat ir 4K, bet tiek “kropots” dēļ stabilizācijas.

    Jānis Feldmanis
    31.10.2019 15:55
    Reply to  Uldis M.

    Tas tiek darīts apzināti, lai neradītu iekšējo konkurenci starp DJI produktiem. Ja minētajā ierīcē būtu viss Jūsu nosauktais, tad tas būtu ļoti liels konkurents pēc cenas dārgākam DJI produktam.

    Ģirts Forands
    03.11.2019 07:21

    Ja jau TET veikalā cena būs 399€, tad domāju ka citos internet veikalos viņš parādīsies vēl par kādiem 10% lētāk. Tik mazliet jānogaida.

    Reklāma