Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi grasās izziņot Apple Watch kopiju

    Jaunākie raksti

    Jau 5. novembrī no Xiaomi gaidāms viedpulkstenis, tā nosaukums pagaidām nav zināms, bet, visticamāk, pulksteni dēvēs par Mi Watch vai Mi Wear. Xiaomi jau nebūtu Xiaomi, ja pulksteņa dizains aplam neatgādinātu citu ražotāju viedpulksteņus.

    Reklāmas materiālos Xiaomi viedajam pulkstenim ir telefona ikoniņa un arī čata ikonas burbulis, kas varētu norādīt uz pulksteņa spēju veikt zvanus un saņemt SMS. Xiaomi viedpulkstenis arī saņems iespēju pārvaldīt mūzikas atskaņotāju un izsaukt taksometru.

    Pagaidām plašāka informācija par Xiaomi viedo pulksteni nav pieejama. Šī gan nebūs pirmā reize, kad Xiaomi kopē citus ražotājus – ar Xiaomi saistāms zīmols Amazfit jau iepriekš nav pakautrējies kopēt lielo ražotāju dizainus. Amazfit BIP Lite aizdomīgi no attāluma atgādinot Apple Watch, bet tuvāka izpēte tomēr parāda, ka darīšana ir ar Amazfit.

    Nav arī zināms, kādu operētājsistēmu Xiaomi būs izvēlējies savam viedpulkstenim. Visticamāk, tā nebūs Google Wear OS, jo Wear OS ļoti ierobežotu pulksteņa funkciju klāstu un saskarnes izskatu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Noris Oris
    30.10.2019 16:57

    Ja tu domāji Amazfit GTS tad viņš jau ir pārdošanā!

    30.10.2019 19:16
    Reply to  Noris Oris

    Tak rakstā ir runa par jaunu viedpulksteni, kurš tikai 5.novembrī tiks izziņots

    Wentilators
    30.10.2019 22:26

    Un vēl ir Xiaomi Haylou L01 (sadarbība), kas plānots ap 15$ robežās. Pulsa mērītājs un 9x dažādas aktivitātes. Šis varētu BIP modeļiem iedot pa pakaļu.
    Un līdzība vizuāla arī izskatās pēc kādas kopijas.

    Jānis
    31.10.2019 10:35

    Labi, ka ir alternatīva cilvēkiem. Nevari atļauties Apple Watch – iegādājies Xiaomi Watch. AirPods par dārgu? – ņem ciet Huawei Freebuds Lite

    Kursors.lv
    31.10.2019 13:08
    Reply to  Jānis

    Mhm, vieni veido inovatīvus produktus, bet citi nokopē un padara tos pieejamus plašākai sabiedrības daļai. Iņ un jaņ.

    Reklāma