Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi novembra sākumā piedāvās Mi CC9 Pro ar piecām kamerām

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka novembra pirmajās dienās pie pircējiem nonāks Xiaomi Mi CC9 Pro viedtālrunis ar veselām piecām galvenajām kamerām, pieckāršu optisko palielinājumu un pat viena no kamerām būs ar 108 megapikseļiem. Baumas norāda, ka Xiaomi Mi CC9 Pro tiks arī pie 30 W ātrās uzlādes.

    Xiaomi uzsācis piedāvāt CC viedtālruņu sēriju, kas nozīmējot “creative and curious” (radošs un zinātkārs). Xiaomi viedtālrunī izmantojis Samsung ISOCELL Bright HMX sensoru, kas labi darbojoties sliktākos gaismas apstākļos, tāpat tas nodrošina pieklājīgas makro fotogrāfijas un pat fona izpludināšanu. Šāds pats 108 megapikseļu sensors jau izvietots Mi Mix Alpha modelī.

    Reklāma

    Xiaomi izpilddirektors uzskata, ka jau nākamajā gadā 5G esamība viedtālrunī būs ļoti svarīgs parametrs pircējiem. Xiaomi norāda, ka 4G viedtālruņus 2020. gadā pārdot būs problemātiski. Septembra nogalē Xiaomi Ķīnā izlaida savu pirmo 5G viedtālruni Mi 9 Pro 5G, turklāt uzņēmums uzskata, ka 5G viedtālruņa pārdošanas apjomi uzskatāmi par vērā ņemamu panākumu. Jāsaka, ka Mi 9 Pro 5G ir viegli iemīlēt, jo par 520 dolāriem pircējs iegūst Snapdragon 855 Plus procesoru, trīs galvenās kameras, 6.4 collu AMOLED ekrānu un citus labumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma