Web Analytics
More
    Reklāma

    TCL prototipa viedtālrunis salokāms trīs daļās

    Jaunākie raksti

    TCL ir mums maz zināms zīmols, bet tā paspārnē top Blackberry un Alcatel viedtālruņi, kā arī TCL uzskatāms par visai lielu televizoru ražotāju. TCL meties lokanu viedtālruņu izstrādē – šī gada sākumā tika izziņota DragonHinge eņģe/ mehānisms, kas ir izmantojams lokanu viedtālruņu pamatā.

    TCL šobrīd parādījis lokana viedtālruņa prototipu, atšķirībā no Samsung un Hauwei lokanajiem viedtālruņiem, TCL modelis ir pārlokām divās vietās jeb trīs daļās. Turklāt TCL ekrāns lokāms gan uz iekšpusi, gan arī daļa izlokāma uz ārpusi, veidojot Z burta formu. Pagaidām tiek pieļauts, ka TCL var neizdoties šāda tipa lokanu viedtālruni padarīt pietiekami plānu, jo jau divās daļās pārlokāmie konkurentu modeļi ir visai resni.

    Reklāma

    Jāatzīst, ka šis gads sākās ar vairākiem skaļiem paziņojumiem par lokanu viedtālruņu iznākšanu, bet pagaidām čušš vien ir sanācis. Vasarā Samsung ar Galaxy Fold piedzīvoja pamatīgu izgāšanos, jo lokanie ekrāni plīsa. Samsung nācās visai strauji atsaukt visus Galaxy Fold, lai viedtālruni pārstrādātu. Huawei uzreiz nobijās un jau paspējis pāris reizes atlikt sava lokanā viedtālruņa iznākšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    28.10.2019 11:54

    Huawei palaida vējā savu izdevību. Šobrīd tieši šī jaunā fīča varētu joprojām piesaistīt uzmanību un piespiest nopirkt viņu telefonus. Vismaz, lai palocītu un padižoties ar jauno gadžetu. A nekā.

    Ingmars
    28.10.2019 16:12
    Reply to  DMG

    Ārvalstu mediji (laikam lasīju The Verge) gan ziņo, ka šoruden MATE X (salokāms) tiks palaists Āzijas tirgū kā minimums….

    Reklāma