Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar YubiKey iespējams pieteikties Windows datoros

    Jaunākie raksti

    Yubico plašākai publikai beidzot uzsācis piedāvāt Yubico Login for Windows programmatūru, kas ļauj izmantot fizisku YubiKey divu faktoru pieteikšanās (2FA) atslēgu, lai pieteiktos arī Windows darbinātos datoros.

    YubiKey atslēga izmantojama datoros, kas aprīkoti ar Windows 7, Windows 8.1 un Windows 10 operētājsistēmām, bet pieteikties varēs tikai lokālos lietotāju kontos. Yubico Login for Windows nemāk sadarboties ar Azure Active Directory, Active Directory un Microsoft tiešsaistes kontiem (username@outlook.com, username@hotmail.com, username@live.com). Yubico un Microsoft sadarbība ļauj izmantot YubiKey uzņēmumiem arī ar Azure Active Directory, Active Directory. Cloud-based Azure Active Directory ar YubiKey sadarbojas Azure AD preview versijā.

    Reklāma

    Kas īsti ir divfaktoru autentifikācija? Tā ir vēl viens aizsardzības līmenis tavam kontam, kas darbojas pēc paroles ievadīšanas. Divfaktoru autentifikācija parasti tiek realizēta ar viedtālruņa palīdzību (paziņojums ekrānā, lietotnes ģenerēts sešu ciparu kods, SMS u.tml.) kā vienu reizi izmantojama papildu parole. Tāpat divfaktoru autentifikācija var būt arī fiziska, datorā ievietojama USB atslēga, bet šis ir visai rets risinājums privātiem lietotājiem, jo divfaktoru autentifikācijas USB atslēga maksā gana dārgi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma