Web Analytics
More
    Reklāma

    Eiropas konkurences uzraugi grasās paplucināt Apple Pay un Apple NFC izmantošanas taktiku

    Jaunākie raksti

    Eiropas Komisija varētu tuvākajā laikā izziņot izmeklēšanu pret Apple, jo Apple Pay maksājumu serviss uzskatāms par konkurenci ierobežojošu. Faktiski konkurenci ierobežo Apple uzstādītais NFC savienojuma modulis, jo tas apkalpo tikai pie Apple Wallet piesaistītās maksājumu kartes.

    Nebūs nekāds brīnums, ja Eiropas Komisija tiešām pieķersies pie Apple maciņa patukšošanas ar pamatīgiem sodiem, kā arī Apple varētu nākties atvērt savu NFC tehnoloģiju izmantošanai kopā ar citiem digitālajiem maksājumu servisiem un digitālajiem makiem.

    Reklāma


    Konkurenti jau esot sūdzējušies, ka Apple atsakās pielaist Apple Wallet izmantošanai citus maksājumu servisus, tādējādi Apple viedierīču pircējus uzreiz piesaistot tikai Apple izdevīgiem maksājumu nodrošināšanas veidiem.

    Nekāda oficiāla izmeklēšana nav uzsākta, bet Tima Kuka paziņojumam, ka Apple Pay aug ātrāk par PayPal, noteikti būs atbalss Eiropas Komisijas gaiteņos.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    18.10.2019 08:43

    Ko vajag, to vajag. Man vairāk interesē, kur visa šī nauda vēlāk nonāk. Nevaru atrast nevienu izskaidrojošu avotu. Viņa tiek sadalīta starp dalībvalstīm vai aiziet kaut kādā kopējā makā?

    Reklāma