Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple uzstādījis mērķi 2022. gadā iPhone piedāvāt ar pašu veidotu 5G modemu

    Jaunākie raksti

    Tiek runāts, ka uzņēmums Apple beidzot sācis domāt par 5G tehnoloģiju ieviešanu savos viedtālruņos. Visticamāk, Apple paši veidos savu 5G modemu, kas varētu aizņemt aptuveni gadu vai nedaudz ilgāk, tāpēc iPhone ar 5G gaidāms vien 2022. gadā.

    Fast Company uzskata, ka tikai 2022. gadā Apple spēs pabeigt 5G modema izstrādi un tā sertificēšanu. Uzreiz pēc tam modems nonāks iPhone viedtālruņos un iPad planšetdatoros. Citi avoti uzskata, ka Apple viedierīces būs aprīkotas ar pašu veidotu 5G modemu jau 2021. gadā.

    Reklāma

    Vēl vasarā Apple piekrita no Intel atpirkt 5G tehnoloģiju iestrādnes. Apple šis darījums ir ļoti būtisks, jo Apple izstrādā paši savus iPhone procesorus. Arī Intel būs ieguvējs, jo šobrīd tiek lēsts, ka uzņēmums gadā zaudē aptuveni miljardu dolāru, kas saistāmi ar dažām mobilo sakaru tehnoloģijām.

    Apple fani var nesatraukties, jo jau 2020. gadā būtu jāiznāk iPhone ar Qualcomm 5G modemu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Wentilaros
    15.10.2019 09:38

    Yes, jūlija ziņas :) “The Apple-Intel deal will see approximately 2,200 Intel employees join Apple, along with all-important intellectual property, equipment and leases, according to today’s official announcement. In the end, Apple will hold a combined 17,000 wireless technology patents.”

    Uldis Krastiņš
    15.10.2019 09:42

    Kā tur palika ar to wireless chargeru, kuru viņi ašpadsmit gadus atpakaļ izziņoja? Baidos, ka būs nākošais Apple fails, jo ne jau visu var nopirkt par naudu.

    Krotow
    15.10.2019 11:45

    Cik sapratu, vairāk būs jāuztraucas tiem, kas dzīvo ārpus Apple zonas. Viņi ar ābolistiem vairs nevarēs sazināties :)

    Reklāma