Web Analytics
More
    Reklāma

    Dyson neveidos elektrisku automašīnu, spēkus novirzīs akumulatoru tehnoloģijām

    Jaunākie raksti

    Dyson, kas plašāk pazīstams kā visai dārgu putekļusūcēju ražotājs, vēl 2017. gadā bija paziņojis, ka jau 2020. gadā uzsāks piedāvāt elektro automašīnas. Mašīnu izstrādē tikšot investēti aptuveni 2 miljardi mārciņu – miljards paredzēts mašīnas izveidei, otru miljardu tērēs akumulatoru tehnoloģijām. Diemžēl automašīnu sapnis ir izsapņots.

    Dyson mēģinājis pārdot savas elektroauto tehnoloģiju iestrādnes, bet pircēju vēl nav izdevies atrast. Dyson nav pilnībā pametis apjomīgo automašīnu projektu – uzņēmums turpinās investēt aptuveni 3 miljardus eiro, fokusējoties uz cietvielu akumulatoru tehnoloģiju izveidi.

    Dyson uzsver, ka automašīnas projekta slēgšana nav produkta vai izstrādes komandas nespējas. Tāpat paziņojumā norādīts, ka gandrīz visi automašīnas projekta darbinieki saglabās darbu uzņēmumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    11.10.2019 18:55

    Dyson taisīt auto bija slikta ideja jau no paša sākuma. Visi, kuri zina angļu valodu un to, ka Dyson ražo putekļu sūcējus, prātā to pārnesīs šo darbību arī uz auto un rezultāts būtu tāds pats kā Latīņamerikas valstīs Nisan sanāca ar Pajero džipu.

    eerks
    11.10.2019 19:13
    Reply to  Krotow

    Dyson ražo labus putekļusūcējus. Kādēļ gan viņi nevarētu arī sākt ražot labus elektroauto? Ja, piemēram, Mazda sākumā ražoja pudeļu korķus.

    Krotow
    14.10.2019 13:30
    Reply to  eerks

    Pagaidām šķiet ka tikai meklē produktu kur izdevīgi ieguldīt – un aplauzās.

    Papajsss
    11.10.2019 19:33
    Reply to  Krotow

    Nu jā Samsung arī sākumā tirgoja zivis un citu pārtiku.

    Reklāma