Web Analytics
More
    Reklāma

    PayPal atsakās no Facebook Libra kriptovalūtas atbalsta

    Jaunākie raksti

    Facebook kriptovalūtai Libra būs ļoti smags sākums, tikko šī projekta atbalstu pameta PayPal, kā arī tiek runāts, ka šo pašu soli varētu spert Visa un MasterCard. PayPal pametis Libra Association, bet PayPal sola turpināt solīt turpmāku sadarbību ar Libra kriptovalūtas izmantotājiem.

    Facebook nav vienīgais Libra veidotājs, pamatā tiek izmantota Ženēvā bāzētas bezpeļnas organizācijas Libra Association tehnoloģija. Facebook sadarbības partneri kriptovalūtas veidošanā ir Mastercard, Visa, PayPal, Stripe, eBay, Uber, Lyft, Spotify, Coinbase, Xapo, Andreessen Horowitz, Union Square Ventures, Mercy Corps, Women’s World Banking un citi.

    Reklāma

    Libra kriptovalūtas starts esot ļoti apdraudēts, jo Facebook esot no Libra Association dalībniekiem pieprasījis 10 miljonu dolāru investīcijas (no katra dalībnieka), bet neviens tā arī neesot prasīto samaksājis.

    Iepriekš tika solīts, ka no nākamā gada lietotājiem būs iespēja iegādāties jauno valūtu Libra, uzglabājot to digitālajā makā, ko sauc Calibra. Produkts ir no paša sākuma izstrādāts kā augstas kvalitātes norēķinu līdzeklis ikdienas maksājumiem, pārrobežu maksājumiem, mikropārskaitījumiem.

    Pagaidām nav zināms, kā tiks aizsargāti patērētāji un personu dati, kur valūta tiks glabāta, kā arī tas, kā izvairīties no straujām valūtas svārstībām, kādas piedzīvojis Bitcoin. Facebook to cer novērst, piesaistot Libra vērtību starptautiskam valūtas grozam, kurā būtu ASV dolārs, sterliņu mārciņa, Japānas jena un eiro.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.10.2019 13:06

    “PayPal sola turpināt solīt”
    :))

    Reklāma