Web Analytics
More
    Reklāma

    Duet Display pārvērš Android planšetdatoru otrā Mac vai PC ekrānā

    Jaunākie raksti

    Duet Display jau iepriekš piedāvāja ar lietotnes starpniecību pārvērst iPhone un iPad par otru datora ekrānu, un nu ir kārta pienākusi Android ierīcēm.

    Duet Display ļaus ērti izveidot blakus Mac vai Windows PC datoram vēl vienu ekrānu ar Android viedierīces palīdzību. Duet Display izveidojuši bijušie Apple inženieri, šī lietotne ir ļoti populāra Apple klēpjdatoru lietotāju vidū.

    Reklāma

    Duet Display izmantošanai nāksies iegādāties jauno Android vai jau kādu laiku pieejamo iOS lietotni. Nepieciešama vien Android viedierīce ar Android 7.1 vai jaunāku operētājsistēmu vai iPhone un iPad ar vismaz iOS 7. Arī datorā būs jāuzstāda atbilstoša lietotne, kā arī datoru un viedierīci nāksies saslēgt ar USB vadu.

    Duet Display sola nodrošināt attēlu viedierīcē ar līdz 60 kadriem sekundē, kā arī attēlam nebūs aiztures, kad to salīdzina ar datora ekrānā redzamo.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    03.10.2019 10:27

    Touch ievade uz Ipad arī strādā? Vai tas ir tikai ekrāns?

    KKTK
    03.10.2019 15:24
    Reply to  Prusljix

    Pēc video spriežot – jā.

    Jansi
    10.10.2019 19:54
    Reply to  Prusljix

    Strada. Jau ilgu laiku sledzu veco ipad pie sava DellXPS klat. Loti labi palidz.

    03.10.2019 16:25

    Vērts klarificēt, ka iOS (iPadOS) ierīci tagad var pielikt arī pie Windows! Jau sen kāroju šo, jo jūtūbē biju notārgetēts kā interents. Bet nebija macOS ierīces. Tagad <3

    Centis Ābele
    04.10.2019 00:17

    Varēja jau uzrakstīt, ka 22 euro android veikalā, tas sviests maksā. Ar ko viņa atsķiras no bezmaksas ”Vysor”, ko jau mēnešiem lietoju dienu dienā??? Par kaķi maisā 22 euro. Da, lai viņi iet bekot man ir Vysor, kur telefons pa visu monitoru un ar peli to kontrolēju caur datoru. Pietrūkst tik pielāgota spēļu kontrole ar tastatūru, kā tas ir android emulatoros uz pc, vai tāda opcija duet display ir?

    Jansi
    10.10.2019 19:56
    Reply to  Centis Ābele

    Tas ir preteji. Duet izmanto iPad ka papildus datora monitoru

    Reklāma