Web Analytics
More
    Reklāma

    Essential komanda gatavo jaunu produktu

    Jaunākie raksti

    Endija Rubina (Andy Rubin) radītais Essential atkal piesolījis veidot jaunu produktu, kas šobrīd esot agrīnā izstrādes un testu stadijā. Iepriekš gan Essential paziņoja, ka Essential Phone 2 esot atcelts, jo jau pirmajam Essential Phone PH-1 bija ļoti zems pieprasījums.

    Reklāma

    Pagaidām tiek uzskatīts, ka jaunais produkts arī būs viedtālrunis, kas tiks pie vairākām mākslīgā intelekta iespējām, piemēram, Essential viedtālrunis spēs pats atbildēt uz saņemtajām ziņām. Šīs gan uzskatāmas par pārdrošām baumām. Zināms, ka Essential inženieri bija vasarā testējuši ierīci, ko darbina Snapdragon 730, bet par šo nekas sīkāk nav atklāts.

    Essential PH-1 viedtālrunis nebija veiksmīgs, jo tā starta cena bija salīdzinoši augsta (699 dolāri). Pavisam drīz Essential nometa 200 dolārus no Essential PH-1 cenas, bet ar to nebija pietiekami, lai radītu gana lielu interesi par šo viedtālruni. ASV teritorijā Essential PH-1 cena šobrīd ir 230 dolāri, turklāt Essential savam viedtālrunim vēl arvien nodrošina ļoti ātrus Android atjauninājumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma