Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS parāda ROG Strix Arion RGB USB 3.2 Gen2 M.2 SSD diska ietvaru

    Jaunākie raksti

    ASUS papildinājis ROG Strix datoru aksesuāru klāstu ar Arion RGB USB 3.2 Gen2 M.2 SSD diska ietvaru. ROG Strix datoru aksesuāru sērijā ir arī datorpeles, tastatūras, austiņas, mātesplates, videokartes u.c.

    Gaidāmais ROG Strix Arion SSD tipa diska ietvars paredzēts M.2 SSD ievietošanai, tam ir USB 3.2 Gen2 pieslēgums, kā arī Aura Sync RGB izgaismojuma iespējas.

    Reklāma

    ASUS ROG Strix Arion SSD ietvarā varēsi ievietot M.2-2280 (vai mazāka fiziskā izmēra) SSD tipa atmiņu ar PCIe 3.0 interfeisu, ja vien atmiņa nebūs aprīkota ar kādu pasīvās dzesēšanas sistēmu. SSD tipa disku varēsi ievietot ietvarā bez instrumentu izmantošanas.

    ASUS ROG Strix Arion SSD ietvars pamatā paredzēs izmantošanai ar USB Type-C savienojumu, bet ražotājs komplektā būs iekļāvis ar pāreju uz ierasto USB A.

    ASUS pagaidām nav atklājis ROG Strix Arion plānotos maksimālos datu pārraides ātrumus, bet tie varētu sasniegt par 1.25 GB/s labākajā gadījumā. ROG Strix Arion cena un pieejamība arī netika izziņota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    30.09.2019 14:39

    USB 3.2 Gen2 pieslēguma ātrums ir 10Gbps (bet četrus gadus veca Thunderbolt 3 ātrums ir 40 Gbps). PCI-E 3.0 max ātrums ir 32 Gbps. Nu tad izstāstiet man lūdzu, kāpēc man, lai interesētu šī led lapiņu izgaismotā plastmasas kastīte?

    Krotow
    30.09.2019 21:31
    Reply to  KKTK

    Neko tu nesaproti. ROG Strix taču. Rietumu Counterstrike fani ar naudu izgrābs visu un paprasīs vēl.

    Reklāma