Web Analytics
More
    Reklāma

    Nepieredzēti plūdens 90 Hz ekrāns – OnePlus iepazīstina ar jauno OnePlus 7T

    Jaunākie raksti

    Starptautiskais mobilo tehnoloģiju uzņēmums „OnePlus” vakar iepazīstināja ar jaunāko, ar nepacietību gaidīto „OnePlus 7T”. Pēc gada sākumā izlaistās „OnePlus 7” sērijas uzņēmums nostiprina savas izcilības līderpozīcijas, iestrādājot viedtālrunī „OnePlus 7T” superplūdeno 90 Hz ekrānu „Fluid AMOLED”.

    „„OnePlus” vienmēr cenšas sniegt lietotājiem vislabākās iespējamās tehnoloģijas un ātras un plūstošas ierīču lietošanas pieredzi,” sacīja „OnePlus” dibinātājs un vadītājs Pīts Lau. „Ar nozarē visprogresīvākajām tehnoloģijām, kuru vidū ir superplūdenas 90 Hz ekrāns un jauna trīs fotokameru sistēma, „OnePlus 7T” piedāvā nepārspējamu dizaina un tehnoloģiju apvienojumu.”

    Reklāma

    Jauns, satriecošs izskats

    „OnePlus 7T” piemīt uzmanību piesaistošs jauns izskats ar elegantā apaļā modulī izvietotu uzlabotu trīs fotokameru sistēmu, kas atgādina pilnvērtīgu digitālo spoguļkameru. „OnePlus 7T” izstaro vieglu spīdumu, gaismai atmirdzot no skaisti nostrādātā matētā stikla divās jaunās krāsās: matēta sudraba un leduszilā tonī. Lai iegūtu neparastu un atšķirīgu izskatu, „OnePlus” izmanto patentētu ceturtās paaudzes stikla apstrādes paņēmienu.

    Pilnīga klātbūtnes sajūta

    Ar ātrdarbīgo 90 Hz atsvaidzes biežumu un visjaunāko HDR10+ sertifikāciju „OnePlus 7T” plūdenais ekrāns ir ne vien patīkams pieskārienam, bet arī piedāvā īpaši piesātinātu un saistošu attēlu.

    Lai nodrošinātu vienmērīgu attēlu, 90 Hz atsvaidze ir papildināta ar vairāk nekā 370 uzlabojumiem „OnePlus” ekskluzīvajā operētājsistēmā „OxygenOS”, un var lepoties ar ultrajutīgu skārienkonstrukciju. Ar „OnePlus 7T” ritināšana sociālajos medijos vai grafiski visprasīgāko videospēļu spēlēšana būs plūdenāka nekā līdz šim.

    Pateicoties maksimālajam tūkstoš nitu spilgtumam, ar „OnePlus 7T” skatītais saturs būs skaidrāks un košāks pat tiešos saules staros. „TÜV Rheinland” acu komforta sertifikātu saņēmušais ekrāns nodrošina patīkamāku skatīšanos arī naktī tiem, kuri vēlas lasīt pirms gulētiešanas.

    Ar HDR10+ atbalstu „OnePlus 7T” spēj attēlot piesātinātākus melnos un spilgtākus baltos toņus, lai tad, kad skatāties filmas, spēlējat spēles un pārlūkojat fotogrāfijas, attēli būtu autentiskāki.

    Ātra un vienmērīga darbība

    Ātrāku, vienmērīgāku un efektīvāku „OnePlus 7T” darbību nodrošina „Qualcomm”® stabilā mobilā platforma „Snapdragon™ 855 Plus”, kas ļauj lietotājiem vienkāršot daudzos ikdienas uzdevumus un bez grūtībām skatīt grafiski visspraigākās spēles un videofilmas.

    Ar superātro UFS 3.0 „OnePlus 7T” nodrošina ātrāku datņu pārsūtīšanu un daudz vietas papildu datņu, fotogrāfiju, mūzikas un videofilmu glabāšanai. Optimizētā „RAM Boost” funkcija pastāvīgi novērtē un pielāgo tālruņa atmiņu ātrākai lietotņu darbībai.

    Līdztekus stabilai darbībai „OnePlus 7T” lepojas ar jaudīgu divu stereoskaļruņu komplektu ar tehnoloģiju „Dolby Atmos”®, kas nodrošina telpiskākas un dinamiskākas filmu un spēļu izjūtas gan ar austiņām, gan bez tām. „Dolby Atmos”® skaņas optimizācija veido skanīgāku, skaļāku un līdzsvarotāku skaņas ainu, lai izklaides saturs pilnībā apņemtu lietotājus.

    „OnePlus 7T” ātro un vienmērīgo darbību vēl vairāk pastiprina jauna ātrās uzlādes tehnoloģija „Warp Charge 30T”. Tā spēj uzpildīt tālruņa bateriju vienā stundā – par 23 % ātrāk nekā „Warp Charge 30”, vienlaikus saglabājot vēsu tālruņa korpusu un nemainīgu uzlādes ātrumu, pat ja fonā darbojas grafiski spraiga spēle.

    „OnePlus 7T” darbības pamatā ir ekskluzīvā operētājsistēma „OxygenOS”. Tā paplašina „Android” iespējas ar vairāk nekā 370 precizējošiem uzlabojumiem un var lepoties ar pārdomātu uzbūvi, kas sniedz jaunas funkcijas plašākām tālruņa kontroles iespējām un nodrošina vizuāli pievilcīgu lietotājsaskarni.

    Turklāt „OnePlus 7T” ir pirmais viedtālrunis, kurā oficiāli ir iepriekš uzstādīta „Google” jaunākā „Android” versija „Android 10” ar „Google” pamata lietotnēm un pakalpojumiem.

    Īpaši daudzpusīga fotokameru sistēma

    Līdz šim spējīgākā un daudzpusīgākā triju fotokameru sistēma ļauj nepārtrauktā kustībā esošajiem lietotājiem detalizēti iemūžināt ikdienu ikvienā situācijā.

    „OnePlus 7T” ir uzstādīts puscollu liels 48 megapikseļu „Sony” attēla sensors IMX586 ar septiņu optisko elementu objektīvu, kam ir liela f/1.6 apertūra un optiskais attēla stabilizators. Šis jaudīgais sensors garantēti nodrošina lietotājiem kvalitatīvus attēlus neatkarīgi no uzņemtās ainas. Galveno objektīvu papildina divkāršs tālummaiņas objektīvs, lai nodrošinātu lietotājiem dažādus fokusa attālumus, kas palīdzēs izmēģināt jaunas un interesantas fotokompozīcijas, un 16 megapikseļu ultraplatleņķa objektīvs ar plašu 117 grādu redzeslauku plašāku skatu uzņemšanai.

    „OnePlus 7T” piedāvā jaunu makrorežīmu, kas ļauj lietotājiem uzņemt attēlus no 2,5 cm attāluma un ieraudzīt smalkas detaļas, kuras bieži paliek nepamanītas, piemēram, rasa uz ziedlapām.

    „OnePlus 7T” paplašina lietotāju iespējas, ļaujot uzņemt video pamīšus ar visiem trim objektīviem, vienlaikus nodrošinot izcilu attēla stabilizāciju. Lai vēl vairāk uzlabotu filmēšanu tumsā, lietotāji tagad var izmantot ultraplatleņķa objektīvu arī nakts režīmā. Visa „OnePlus 7T” fotokameru sistēmas darbību optimizē „OnePlus” pašu izstrādātais rīks „UltraShot Engine”, kas pat vājā apgaismojumā nodrošina elpu aizraujošus attēlus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    dr.brr
    27.09.2019 10:22

    nu varēs counter strike dzenāt
    šķiet ka baterijai nepatiks tāds refreshreits

    vienalga
    27.09.2019 11:18

    kursors kaut kā veiksmīgi pazaudējis pazīmi preses relīze. Vajag tak brīdināt lasītāju, ka tālāk seko mega salkani teksti…

    Tasesmues
    27.09.2019 12:15

    Artis Ābols vai Preses Relīze?

    wils
    27.09.2019 12:27

    Tikmēr Sharp AQUOS zero2 tiek izlaists ar 240 Hz ekrāna atsvaidzi…

    Brbr
    28.09.2019 17:07

    Asus rog 2 ir daudz labāks.

    Reklāma