Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS apstiprina – drīzumā gaidāmas Nvidia 1660 Super videokartes

    Jaunākie raksti

    Vēl jūlija sākumā Nvidia izziņoja GeForce RTX 20XX videokaršu Super sēriju. Nvidia izlaida uzreiz trīs jaunas GeForce RTX Super sērijas videokartes: RTX 2060 Super, RTX 2070 Super un RTX 2080 Super. Visas trīs videokartes uzskatāmas par esošo GeForce RTX uzlabotām versijām. Nvidia saka, ka jaunās RTX Super sērijas videokartes ir par aptuveni 15% ātrākas par savām ne-Super versijām, un RTX 2060 Super videokartes gadījumā tiekam arī pie 8 GB video atmiņas salīdzinot ar 6 GB, ar ko ir aprīkota RTX 2060.

    Tika baumots, ka Nvidia grasās ar Super sēriju uzlabot arī jaunās GeForce GTX 16XX videokartes, un ASUS jau apstiprinājis, ka tiek gatavotas vismaz trīs dažādas Nvidia GeForce GTX 1660 videokaršu versijas.

    Reklāma

    Kas tad tāds super ir gaidāms no jaunajām Super videokartēm? Baumas pagaidām norāda, ka tiks piedāvātas ātrākas VRAM atmiņas – GeForce GTX 1660 videokartes šobrīd izmanto GDDR5, bet Super sērijā varētu būt gaidāmas GDDR6. Teorētiski tas nozīmētu, ka GeForce GTX 1660 Super videokartes varētu būt ātrākas par standarta GeForce GTX 1660 Ti.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma