Web Analytics
More
    Reklāma

    Bowers & Wilkins piedāvā Hi-Fi bezvadu austiņas ar aptX

    Jaunākie raksti

    Bowers & Wilkins meties bezvadu austiņu tirgū uzreiz ar trīs modeļiem, piedāvājot Hi-Fi bezvadu savienojumu ar aptX tehnoloģiju.

    Bowers & Wilkins austiņās izmantota Qualcomm jaunā aptX Adaptive tehnoloģija, kas pati nosaka – izmantot augstu mūzikas kvalitāti vai zemāku aizturi. Austiņās izmantots Qualcomm QCC5100 mikroprocesors, kas atbalsta Google Fast Pair.

    Reklāma

    Bowers & Wilkins PX7 ir dārgākais modelis ar tuvuma sensoru, kas ļauj apturēt mūziku, kad noņem austiņas no galvas. Tās arī pratīs atsākt mūzikas atskaņošanu, kad tās uzliksi atpakaļ. Bowers & Wilkins PX7 ir arī aktīvā trokšņu slāpēšana. Bowers & Wilkins PX7 ar vienu uzlādi darbojas 5 stundas un 15 minūtes.

    Bowers & Wilkins PX7

    Bowers & Wilkins PX5 modelis būs vieglāks, arī tam ir aktīvā trokšņu slāpēšana, kā arī 25 stundu akumulatora darbība.

    Bowers & Wilkins PX5

    Bowers & Wilkins PI3 (bez trokšņu slāpēšanas) un PI4 (ar trokšņu slāpēšanu) modeļiem pakava tipa uzbūve. Austiņām ir magnētiski gali, lai tās būtu ērtāk nēsāt laikā, kad neklausies mūziku.

    Bowers & Wilkins PX7 maksā 400 dolārus, Bowers & Wilkins PX5 maksā 300 dolārus, Bowers & Wilkins PI3 cena ir 200 dolāri, bet pagaidām par Bowers & Wilkins PI4 nekas sīkāk nav pateikts.

    Bowers & Wilkins PI3 un PI4
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    24.09.2019 10:35

    No raksta:”Bowers & Wilkins PX7 maksā 400 dolārus, Bowers & Wilkins PX7 maksā 300 dolārus.” Cik isti bus cena USD400 vai USD300?

    Reklāma