Web Analytics
More
    Reklāma

    “BITE Latvija” uzsāk “Baltcom” iegādes procesu

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operators “BITE Latvija” ir parakstījis pirkuma līgumu par 100% telekomunikāciju uzņēmuma “Baltcom” kapitāldaļu iegādi. Plānots, ka abi uzņēmumi turpmāk darbosies BITE uzņēmumu grupā, informēja “BITE Latvija” vadītājs Kaspars Buls.

    “BITE Latvija” vadītājs Kaspars Buls darījumu vērtē kā soli tuvāk kompānijas ilgtermiņa attīstības stratēģijai – stiprināt BITE grupas uzņēmumu pozīcijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) tirgū, klientiem piedāvājot arvien plašāku pakalpojumu portfeli.

    “Esmu gandarīts par panākto vienošanos, kas ir stratēģiski nozīmīgs solis BITES grupas konkurētspējas stiprināšanā. Darījuma rezultātā iegūs mūsu klienti, un mēs varēsim piedāvāt ne tikai mobilo sakaru pakalpojumus un IKT risinājumus biznesa klientiem, bet arī mājas internetu un daudzveidīgu televīzijas kanālu klāstu fiziskām personām. Telekomunikāciju tirgū šobrīd ir izteikta tendence izvēlēties integrētus pakalpojumus. Tādēļ prognozēju, ka klienti tuvākajā nākotnē aizvien vairāk izmantos iespēju saņemt daudzveidīgu pakalpojumu klāstu pie viena pakalpojumu sniedzēja,” pauž K. Buls.

    Darījuma vadošais finanšu konsultants pārdevējam bija “Superia Corporate Finance”. Darījuma juridiskās konsultācijas pārdevējam sniedza advokātu birojs “Sorainen” un pircēju konsultēja advokātu birojs “FORT”.

    Darījuma noslēgšanai nepieciešama Konkurences padomes atļauja, līdz atļaujas saņemšanai abi uzņēmumi darbosies neatkarīgi. Darījuma summa ir konfidenciāla.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    24.09.2019 13:27

    Nu, divi uzņēmumi, kas izsenis čakarē klientus, apvienos spēkus.

    Mārtiņš
    27.09.2019 18:58
    Reply to  KKTK

    Biju dzirdējis daudz slikta par Baltcom, bet vai tiešām ar Biti arī bija tikpat briesmīgi?

    wils
    24.09.2019 14:39

    Baltcom sāks piedāvāt Bites “bezlimitu” ar limitu? :D

    24.09.2019 15:43
    Reply to  wils

    Bite iekļaus Baltcom OPEN televīziju pakalpojumā «Neierobežots internets aplikācijām». turpmāk varēs maksāt par tarifa plānu, OPEN TV un papildus 2 eiro ;)

    Astro
    25.09.2019 00:23

    “Telekomunikāciju tirgū šobrīd ir izteikta tendence izvēlēties integrētus pakalpojumus.”
    Vienīgā izteiktā tendence ir veidot ne vienmēr patērētājam izdevīgus komplektus un neļaut izmantot tos atsevišķi.

    25.09.2019 07:27
    Reply to  Astro

    te derētu sadalīt mantkārīgos divās daļās — autortiesību terora neizbēgamais ļaunums pret vēlmi nosegt uzspiestos izdevumus ar patērētāju maciņiem. pirmais ir TV pakas, reģionālie ierobežojumi utt., otrais ir mobilie operatori ar obligāto “eiropas” tarifu.

    Reklāma