Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes-Benz arī iesaistās elektrisko skrejriteņu sacensībā

    Jaunākie raksti

    Mercedes-Benz visai klusu uzsācis sacensību ar citiem elektrisko skrejriteņu ražotājiem – pagājušajā nedēļā Mercedes-Benz izziņojis savu elektrisko skrejriteni Frankfurtes motoru šova norises ietvaros.

    Mercedes-Benz pamanījies elektrisko skrejriteni novietot paziņojumā presei kaut kur starp Mercedes zīmola austiņām un Mercedes-Benz EQC elektriskā SUV rotaļlietu.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Mercedes-Benz elektrisko skrejriteni varēs iegādāties kaut kad 2020. gadā. Mercedes-Benz elektrisko skrejriteni ražos Šveicē bāzēts uzņēmums Micro. Visticamāk, skrejritenis atbildīs Micro Suspension vai Merlin modelim.

    Pagaidām par elektrisko skrejriteni nekas sīkāk nav zināms – ne par nobraucamo attālumu, ne par ātrumu, nedz arī citām niansēm. Sākotnēji elektrisko skrejriteni varēs iegādāties Vācijā, kur šobrīd jau ir sakārtota elektrisko skrejriteņu likumdošana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    18.09.2019 11:11

    “Datoru komponenšu un aksesuāru jaunumi” tu saki…

    KKTK
    18.09.2019 15:31
    Reply to  DMG

    Resno “Datoru komponenšu un aksesuāru” lietotāju skarošie jaunumi.

    Kursors.lv
    18.09.2019 15:43
    Reply to  KKTK

    Salabots :)

    Astro
    19.09.2019 01:00

    Tādi ražotāji kā Mercedes, Miele, Hilti… neiesaistās sacensībā. Viņi taisa foršas lietas un vienkārši tirgo nost. Un tie, kas to zin un prot novēttēt, tik pat vienkārši pērk un lieto, nemaz pat nenojaušot ka kkur notiek kkāda mistiska sacensība… :-)

    Agris
    19.09.2019 08:29
    Reply to  Astro

    It kā mēģini pareizi latviski rakstīt, bet tāpat – sēdies 2
    ZinA, tiKPat

    Oskars
    19.09.2019 16:24
    Reply to  Astro

    Es veletos seit iebilst. Visas lietas ko taisa nevar but forsas un kvalitativas. Ted Baker ari piedava daudz, dazadas lietas, bet tas nenozime, ka visas ir kvalitativas. Tapec tavam komentaram es nepiekritisu. Piemeram pedejie Mercedes izskatas kiniesu varianta dizains.

    Reklāma