Web Analytics
More
    Reklāma

    Winmill – Latvijā radīta hokeja treniņu iekārta

    Jaunākie raksti

    Winmill sistēma ar datorredzes tehnoloģiju, kas palīdz trenēt hokeja vārtu sargus, izdarot metienus tajos punktos, kur vārtsargam tos ir bijis visgrūtāk atvairīt. Winmill prot arī veikt piespēles, lai trenētos dažādu kombināciju izspēlē.

    Winmill izstrādā hokeja treniņu iekārtas, kas spēj mest un piespēlēt ripas kā personīgais treneris jebkura prasmes līmeņa un pozīcijas spēlētājam. Ierīcē ir iebūvētas stereokameras, kas treniņa laikā spēj izsekot spēlētāja pozīcijai un kustībai, kā arī veic piespēles un metienus tieši tajā brīdī un vietā, kur nepieciešams. Ierīce nodrošina arī atgriezenisko saiti ar video un statistikas datiem par spēlētāja sniegumu, ko var apvienot ar citiem informācijas avotiem no treniņa, lai darbotos kā trenera palīgs ikvienam, kas vēlas uzlabot savas prasmes.

    Reklāma

    Hokeja treniņu iekārta palīdz pilnveidot prasmes dažādu līmeņu un pozīciju spēlētājiem, nodrošinot atgriezenisko saiti ar video un datu analīzi par spēlētāja progresu un nepieciešamajiem uzlabojumiem.

    Winmill šobrīd piedāvā lietotni Android viedtālruņiem.

    Avotswinmill
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    11.09.2019 12:22

    Shim iisti lidz galam nav pareiza ideja. Jo vadamiba notiek caur telefonu. Ja butu radits, ka ierice spej pati analizet situaaciju, poziciju un shavienu, tad butu ok. Bet taa visa vadiba notiek kontroleti, kas nav ne tuvu tads wow. Protams apsveicami.

    Reklāma