Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G8X ThinQ – divi galvenie ekrāni un melnbalts OLED papildekrāns

    Jaunākie raksti

    IFA 2019 norises laikā LG izziņojis 2+1 ekrāna viedtālruni G8X ThinQ. Faktiski LG G8X ThinQ ir divi galvenie ekrāni (otrais ekrāns gan būtu jāuzskata par aksesuāru), kā arī neliels, melnbalts 2.1 collas OLED ekrāns, kas parāda pulksteni un informāciju par saņemtajiem paziņojumiem.

    LG G8X ThinQ seko jau iepriekš izziņotajam LG V50 ThinQ 5G modelim, kam arī ir iespēja piepirkt klāt vēl vienu ekrānu kā viedtālruņa aksesuāru – maciņu. LG G8X ThinQ izskatam ir daudz līdzību ar iepriekšējiem LG telefoniem, taču vienlaikus tas veido pats savu identitāti. Telefona savienošana ar Dual Screen tagad tiek panākta ar USB, nevis ar Pogo Pins, tādējādi tiek iegūts telefons ar elegantāku un skaistāku izskatu, kad tas tiek lietots bez vāciņa.

    Reklāma

    LG G8X ThinQ piedāvā ērtāku lietošanu ar tīrāku dizainu, atsvaidzinātām ikonām un cilnēm, piemēram – zvanīšana, zvanu žurnāli un kontakti, kas pārvietojas uz displeja apakšdaļu, lai lietotāji varētu vēl vairāk paveikt tikai ar vienu roku.

    LG G8X ThinQ abi ekrāni ir ar vienādu izšķirtspēju un izmēru – 6.4 collas, 19:5:9 malu attiecība, Full HD+ (2340 x 1080) OLED FullVision ar 403 ppi pikseļu blīvumu un HDR10 atbalstu.

    LG G8X ThinQ darbina Qualcomm Snapdragon 855 procesors kopā ar 6 GB RAM un 128 GB atmiņu. LG G8X ThinQ saņēmis 4000 mAh akumulatoru un Qualcomm Quick Charge 3.0

    Galvenā LG G8X ThinQ kamera ir 12 megapikseļu f/1.8, to pavada 13 megapikseļu platleņķa kamera ar 136 grādu skata leņķi. Viedtālrunis pat saņēmis Meridian veidotu 32-bitu quad-DAC ar Dolby DTS:X 3D.

    Jāakcentē pašiņu kamera – LG G8X ThinQ ir kaislīgu fotogrāfu sapņa realizēšanās, pateicoties 32 megapikseļu priekšējai kamerai ar 1.6 μm sensoru, kas spēj konkurēt ar iespaidīgajām kamerām telefona aizmugurē, lai iegūtu satriecošus attēlus neatkarīgi no viedtelefona pozīcijas. Piemēram, AI Action Shot jaunajā LG G8X ThinQ atpazīst un kompensē kustību ar slēdža ātrumu, nodrošinot ideālus apstākļus kustīgu bērnu vai mājdzīvnieku fotografēšanai. 4K Time Lapse ļauj lietotājiem radīt mākslinieciskus palēninājuma video 4K izšķirtspējā, bet LG Steady Cam nodrošina uzlabotu attēla kvalitāti, piešķirot tiem profesionālu izskatu.

    LG G8X ThinQ pieejamība un cena nav izziņota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    06.09.2019 17:29

    Patīkami, ka uzlabojuši akumulatora ietilpību, bet principā šķiet apgraizītāks LG G8s ThinQ, bez 3D sejas atpazīšanas, bez 2x zoom kameras. Redzēsim, kā tiks pozicionēta cena.

    Kristaps Ķēdis
    07.09.2019 18:42

    Jau ir. Nezinu, kā Eiropā, Štatos jau aptuveni $1300 par visu kopumā. Tas ar otrā ekrāna papildinājumu. Tikai nesapratu joku, ka tas otra ekrāna aksesuārs jāpērk atsevišķi, jo bez tā pats viedtālrunis ne ar ko no priekšgājēja G7 īpaši neatšķiras. Skatījos Jūtūbē iekš Unbox Therapy. Iesaku uzmeklēt.

    Reklāma