Web Analytics
More
    Reklāma

    Jabra izziņo uzlabotas Jabra Elite 75t Bluetooth bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Jabra IFA 2019 norises laikā parādījusi jaunas Bluetooth bezvadu austiņas Jabra Elite 75t, kas seko populārajam Jabra Elite 65t modelim. Jaunais Jabra Elite 75t austiņu modelis ticis pie garāka darbības laika ar vienu uzlādi, tās arī ir nedaudz ērtākas.

    Jabra Elite 75t izstrādes laikā ņemti vērā lietotāju iebildumi un ieteikumi, lai izveidotu lieliskas bezvadu austiņas. Ātrākai austiņu uzlādei tiek izmantota USB Type-C pieslēgvieta, kamēr Jabra Elite 65t paļāvās uz microUSB. Jabra Elite 75t ar vienu uzlādi darbosies 7.5 stundas, bet, ja ieskaita austiņu kastītes akumulatora ietilpību, tad kopā sanāks visas 28 stundas.

    Reklāma

    Jabra Elite 75t ir IP55 mitruma un putekļu noturība, kā arī ražotājs sola divu gadu garantiju tieši mitruma un putekļu izraisītām problēmām.

    Jabra Elite 75t austiņas būs pieejamas trīs krāsās –  Black, Titanium Black un Gold Beige. Jabra Elite 75t maksās 199 dolārus, veikalos tās nonās novembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    07.09.2019 20:50

    Man kādreiz bija Jabra Bluetooth stereo austiņas – skaņas kvalitāte, mikrofons – izcila! Man ļoti patika! Es ceru ka šīs modelis arī ir tik pat labs (vai pat labāks)…

    Reklāma