Web Analytics
More
    Reklāma

    iDeal īpašnieki iegādājas iStyle veikalu tīklu Latvijā

    Jaunākie raksti

    Šī gada 1. septembrī Apple Premium Reseller veikalu tīkla zīmola “iDeal” īpašnieki “IM Arvutid AS” iegādājās cita Apple Premium Reseller “iStyle Latvija” izplatīšanas kanālus Latvijā. Līdz ar šo trīs veikalu pārņemšanu “iDeal” kļuvis par vienīgo “Apple” produkcijas Premium Reseller veikalu tīklu Latvijā ar pieciem veikaliem.

    “iDeal” ir “IM Arvutid AS” premium klases zīmols, kas nodrošina “Apple” produktu un aksesuāru izplatīšanu un pilnu klientu atbalsta servisu Latvijā un Igaunijā. “iDeal” ir lielākais “Apple” produkcijas izplatītājs Baltijas valstīs.

    Reklāma

    Latvijas filiāles vadītājs Mārtiņš Amtmanis stāsta: ““iDeal” ir spēcīgs un uzticams zīmols Latvijā un Igaunijā. Iegādājoties uzņēmuma “iStyle” biznesu Latvijā, “IM Arvutid” ir nostiprinājis savas pozīcijas mūsu galvenajā tirgū, ko augstu novērtē gan “Apple”, gan klienti, gan mūsu sadarbības partneri. Esam kļuvuši vēl pieejamāki un ērtāki ikvienam − Rīgā veikalu pārklājums ir tuvu ideālam, turklāt esam vienīgie Apple Premium Reseller veikali, kas vienuviet piedāvā pilnu servisu.”

    “Zīmols “iDeal” atrodas nepārtrauktā attīstībā, un Latvija šajā procesā ieņem ļoti nozīmīgu vietu. Šī pārņemšana ir daļa no mūsu biznesa attīstības stratēģijas, kurā saskatām lielu potenciālu. Tagad mēs Latvijā strādājam ar pieciem veikaliem, un nākotnē paplašināsim savu darbību arī Igaunijā un Somijā, atverot tur arvien jaunus veikalus. Mēs reģionā esam vispieredzējušākie tirgus dalībnieki un izcili izprotam mūsu vietējo klientu vajadzības, kas dod stingru pārliecību un stabilus pamatus šādas biznesa stratēģijas īstenošanai,” stāsta “IM Arvutid” izpilddirektors Anti Adurs (Antti Adur).

    “IM Arvutid AS” ir vecākais oficiālais Apple Premium Reseller Baltijas valstīs un viens no vecākajiem Eiropā. Uzņēmums savu darbību sāka pirms gandrīz 26 gadiem, nodibinot Igaunijā uzņēmumu “Apple Imports”. Pieaugot pieprasījumam pēc “Apple” produktiem, 2005. gadā “IM Arvutid” Tallinā, Kaubamajā, atvēra savu pirmo veikalu, kurā pārdeva tikai “Apple” izstrādājumus. 2008. gadā “IM Arvutid” paplašināja darbību, atverot pirmos “iDeal” veikalus Latvijā un Lietuvā. “IM Arvutid AS” kopā ar saistītajiem uzņēmumiem darbojas trīs Eiropas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Somijā, kur piecās pilsētās kopumā ir atvēris 14 veikalus un B2B klientu apkalpošanas centru.

    “iDeal” ir autorizētais “Apple” izplatītājs Latvijā. Pirmais “iDeal” Apple Premium Reseller veikals Latvijā tika atvērts pirms desmit gadiem – 2008. gadā. Veikalos iespējams iepazīt un izmēģināt jaunākos “Apple” produktus. “iDeal” darbinieki nodrošina augsti kvalitatīvu klientu apkalpošanas servisu, katram klientam rodot individuālu pieeju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    06.09.2019 14:48

    viņu mājaslapā eirītis pieejams tikai ar 128/256GB, tāpat kā visur citur LV. kur tad tas Premium pie torgaša nosaukuma izpaužas? ka prot tirgot aksesuārus? tfu…

    Sliidenis
    06.09.2019 18:57
    Reply to  digitalk

    Tāpēc, ka ar lielāku atmiņu tas jau būs CTO. Paskaties tak apple lapā, tur arī ir tikai 128/256GB varianti)

    digitalk
    06.09.2019 20:04
    Reply to  Sliidenis

    nu un, ka CTO. kur viņu weblapā ir pasūtījuma forma, lai noskaidrotu cenu, nu ja Premium apkalpošana? Apple aizliedz tādu piedāvāt vai kas?
    ps. es šai gadījumā cepos ne par konkrēto kantori.

    Daniels
    07.09.2019 18:04
    Reply to  digitalk

    pasūtīšana konkrētiem modeļiem pieejama jebkurā Idea veikalā uz vietas

    digitalk
    08.09.2019 08:46
    Reply to  Daniels

    paldies, bet mani pilnībā apmierina iespēja pasūtīt lietas onlainā un saņemt ar kurjeru, nevis vilkties uz kaut kādu salonu.

    Daniels
    07.09.2019 18:04
    Reply to  digitalk

    cenas var redzēt apple.ie

    Ola
    07.09.2019 20:37
    Reply to  Daniels

    Vismaz ne visi ir troļļi un kāds zin kur arī atrast lietas.

    Reklāma