Web Analytics
More
    Reklāma

    HMD Global izziņo jaunus podziņu telefonus

    Jaunākie raksti

    Nokia 800 Tough – jauns izturīguma un ilga akumulatora darbības laika standarts

    Pievienojoties tirgū vadošajam mobilo telefonu portfolio, Nokia 800 Tough ir pirmais triecienizturīgais Nokia telefons, ko piedāvā HMD Global. Nokia 800 Tough ir ne tikai ūdens un putekļu izturīgs, tas arī ir aizsargāts pret triecieniem un izstrādāts, lai izturētu ekstrēmas temperatūras, tāpēc tas būs ideāls sabiedrotais prasīgā darba vidē vai aizrautīgos ceļojumos. Tas arī piedāvā jaunākās funkcijas, kas tiek gaidītas modernā telefonā, aprīkots ar Google Assistant, populārām lietotnēm, piemēram, WhatsApp un Facebook, 4G savienojumu u. c. Ar Nokia 800 Tough HMD Global paplašina piedāvājumu, lai sasniegtu jaunus segmentus, piemēram, B2B un izklaides klientus, kuri vēlas izmantot izturīgus telefonus savos piedzīvojumos brīvā dabā.

    Reklāma

    Nokia 2720 Flip – uzlabots ar 4G

    Nokia 2720 Flip ir klasiskais atvāžamais tālrunis, kas īpaši pielāgots mūsdienīgam lietotājam – kompakts un patīkams, ar pārveidotu lietošanu, ko nodrošina integrētā AI tehnoloģija. Nokia 2720 Flip piedāvā pazīstamo atvāžamā telefona dizainu, apvienojot vienkāršību un uzticamību izturīgā ierīcē. Piedāvājot faniem modernas funkcijas, Nokia 2720 Flip pieejams ar WhatsApp un Facebook, ļaujot būt savienotam jebkurā laikā. Turpat pieejams arī Google Assistant, un fani var izdarīt vairāk tikai ar savas balss vadību. Nokia 2720 Flip piedāvā ārkārtas izsaukumu pogu, kā arī ICE (In Case of Emergency) informācijas izvēlni. Nokia 2720 Flip ir ne tikai perfekts sabiedrotais digitālā detoksa brīžiem, bet arī ideāls telefons jūsu tuviniekiem ar ierobežotām telefona lietošanas spējām.

    Nokia 2720 Flip, Nokia 800 Tough un Nokia 110

    Nokia 110 – izklaide jūsu kabatā

    Absolūti jauns papildinājums mūsu mobilo telefonu klāstā ir Nokia 110, kas pieejams ar visu izklaidei nepieciešamo; MP3 atskaņotāju mūzikas kolekcijai, iebūvētu kameru un FM radio. Nokia 110 piedāvā arī iecienītākās spēles, piemēram, klasisko “Čūsku”, un akumulatoru, kas ļaus runāt no saullēkta līdz rietam ar vienu uzlādi. Nokia 110 balstīts uz veiksmīgo Nokia 105 formulu, pievienojot kameru, mūziku un spēles, lai sniegtu vairāk izklaides par līdzīgu cenu.

    Mobilo telefonu segmenta paplašināšana atbilstoši noteiktām lietotāju vajadzībām

    Stāsta HMD Global produktu direktors Juho Sarviks: “Esot mobilo telefonu segmenta līderi, mēs turpinām ieviest inovācijas dizaina, formas-faktora un funkcionalitātes jomā, lai nodrošinātu fanu daudzveidīgo vajadzību apmierināšanu. Mūsu jaunie Nokia mobilie telefoni paplašina mūsu portfeli, ļaujot sasniegt pilnīgi jaunas auditorijas, piedāvājot piekļuvi jaunākajām funkcijām un tīkliem uzticamā, pazīstamā Nokia telefona veidolā. Šodien ar prieku piedāvājam Nokia līdz šim izturīgāko telefonu Nokia 800 Tough. Tas ir ideāls telefons lietošanai brīvā dabā vai prasīgos darba apstākļos. Nokia 2720 Flip pievienojas mūsu oriģinālo telefonu grupai, nevainojami līdzsvarojot digitālā detoksa un pieejamības vajadzības faniem. Piedāvājot savienojamības iespējas arī tiem mobilo telefonu lietotājiem, kuri tos lieto pirmoreiz, Nokia 110 nodrošina līdzņemamu izklaidi.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    06.09.2019 19:14

    Varēšu iepriecināt radinieku, kam Nokia 2720 Flip derēs kā esošā 10 gadus vecā apdauzītā un pusdzīvā Nokia 7230 aizvietotājs un kurš ne par ko nevēlas ņemt vietā smartfonu. WhatsApp šoreiz varētu būt noderīgs, jo tika izteikta vēlešanās redzēt ko mazbērnu klases vecāki raksta klases WhatsApp čata grupās. Googlekartes aplikācijai arī redzu jēgu, ja izdosies indivīdam iemācīt ar to apieties.

    Kā digitālā detoksa rīki te minētie dumbfoni manuprāt neklasificējas. Jo uz borta Facebook un WhatsApp :) Taču kā mobilā tīkla pieslēguma avots laptopam kaut kur nekurienes vidū gan derēs.

    digitalk
    06.09.2019 20:12

    es jau sapriecājos, bet atkal kamera 2MP. lai brauc uz balta poda.

    Krotow
    07.09.2019 00:02
    Reply to  digitalk

    Šādus telefonus nepērk mākslas foto taisīšanai. Apskatnieku bildēs foto kvalitāte dienas laikā ir normāla. Un jau rakstīju ka vismaz manām interesēm attiecībā uz podziņfoniem kamera pavisam nav 1. vietā.

    digitalk
    07.09.2019 02:58
    Reply to  Krotow

    podziņniekam kamera realitātē vajadzīga fotofiksācijai. lai varētu bez mocībām un artefaktiem izlasīt standarta tekstu nepieciešami 200ppi, jeb 5MP uz A4.
    ko bildē un vērtē apskatnieki man ir monopenisuāli.

    Krotow
    09.09.2019 10:46
    Reply to  digitalk

    Ieteicama ir arī nobildētā attēla pēcapstrāde trokšņu novākšanai pirms saglabāšanas. Taču piekrītu, ka 200 ppi ir optimāla izšķirtspēja drukātajam tekstam.

    07.09.2019 01:19

    Nez , vai ļoti noderīgās aplikacijas ( a ļa vacaps ) ir atinstalējamas ?
    Vēl interesanti – kas lācītim vēderā tīri tehniski un konstruktīvi . Ir mācījušies no kļūdām vai nē …

    Krotow
    09.09.2019 10:43
    Reply to  Janis Murnieks

    Teorētiski būtu jāvar. Taču komentēt par šo varēs tikai tiekot pie taustāma aparāta.

    Reklāma