Web Analytics
More
    Reklāma

    Varbūt Brave pārlūks nemaz nav tiks drošs un privātumu sargājošs…

    Jaunākie raksti

    Interneta plašumi tomēr ir lieliska lieta – tu vari pāris minūšu laikā sagramstīt informāciju par gandrīz jebko. Pārdomu pilns atnācis šis rīts, jo kārtējais interneta bruņinieks izvietojis informāciju par Brave pārlūka saistību ar privātpersonu izspiegošanu.

    Avots (switching.social) norāda, ka Brave pārlūks radīts ar mērķi nevis sargāt tavu privātumu, bet gan gūt peļņu no reklāmām un Brave uzturētās kriptovalūtas. Brave naudas līdzekļi saņemti no riska kapitāla uzņēmuma, kas pavisam noteikti gaida peļņu.

    Reklāma

    Brave īpašnieks ir uzņēmums Founders Fund, uzņēmumu radījis Peter Thiel. Viņam pieder arī uzņēmums Palantir, kas gūst peļņu no privātpersonu izspiegošanas ASV. Tiek pieļauts, ka Brave pārlūks ir daļa no iespējām savākt pamatīgu lietotāju skaitu, attiecīgi arī no lietotājiem paņemt vajadzīgos datus. Protams, nevar izslēgt šādu notikumu norisi, bet arī pierādīts nekas nav.

    Lietotājiem tiek ieteikts izmantot Firefox vai Tor Browser pārlūkus un uzstādīt uBlock Origin kopā ar Privacy Badger paplašinājumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    02.09.2019 12:53

    Brave apgalvojumi jau no paša sākuma ir balstīti uz ticību, nevis uzticamību.
    gribi tici, gribi nē.

    Oskars
    02.09.2019 13:40
    Reply to  digitalk

    Nelietoju un nav bijusi velme meginat Brave. Ja neslepshu, ka pat popularakie lielie youtube tehnologiju kanali reklameja. Bet visam reiz naak patiesiba gaisma. Firefox pilda savas funkcijas, ka jau rakstits ar addoniem pareizi nokonfigurets viss ir ok. Tik gaidu jauno versiju, kas ir pieejama testeshanai, kad atbalstis addons, tad parieshu uz to. Firefox Preview.

    Vecītis
    02.09.2019 20:10

    Nez kā ar Aloha pārlūku?

    Reklāma