Web Analytics
More
    Reklāma

    Savu dzīvi beigs pasaulē vecākā tīmekļa kamera

    Jaunākie raksti

    Sanfrancisko izvietotā tīmekļa kamera FogCam tiek uzskatīta par vecāko tīmekļa kameru, bet paziņots, ka FogCam tīmekļa kamera tiks atslēgta augusta beigās pēc 25 gadu darbības. Tīmekļa kamera darbojusies gandrīz bez pārtraukumiem kopš 1994. gada.

    Tīmekļa kameras īpašnieki paziņojuši, ka FogCam tiks atslēgta, jo vairs nespēj piedāvāt labu skatu uz pilsētu, kā arī Sanfrancisko Universitāte, kur kamera izvietota, ieteikusi to pārlikt citviet.

    Reklāma

    FogCam 25 gadu darbības laiks pārspējis Kembridžā uzstādītu tīmekļa kameru, kas darbojās kopš 1993. gada. Kembridžā uzstādītā kamera filmēja kafijas aparātu, lai varētu attālināti uzzināt, vai kafija vēl ir pieejama. Kafijas kameru nācās atslēgt, jo nebija iespējams vairs uzturēt tās programmatūru.

    Šobrīd viena no populārākajām tīmekļa kamerām ir Abbey Road gājēju pārejas kamera Londonā, kas filmē ikonisko vietu no The Beatles albuma ar tādu pašu nosaukumu vāka vizuālā noformējuma. Neesmu nekāds dižais šo mūziķu fans, bet man daudz labāk tīk albums Revolver un pat Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    27.08.2019 09:35

    Hahah, lasīju rakstu un visu laiku biju pārliecināts, ka titulbilde ir tās webkameras skats.. Vēl nodomāju – kāpēc tik labu webkameru jāslēdz ārā? :) Un tad bija šoks ar pēdējo bildi.. :)

    Reklāma