Web Analytics
More
    Reklāma

    Starship Technologies saņem 40 miljonu dolāru investīcijas, nodrošinās piegādes universitāšu pilsētiņās

    Jaunākie raksti

    Starship Technologies ir plašāka pazīstami kā bijušie Skype radītāji, kas pievērsušies sauszemes piegādes tehnoloģijām. Starship Technologies veidotie pašgājēji ir nelieli, autonomi piegādes transporta līdzekļi, kas paredzēti aptuveni divu iepirkumu somu vai vairāku sīku paku pārvadāšanai. Starship Technologies ar saviem robotiem iepazīstinājuši vairākas valstis, tai skaitā ASV.

    Uzņēmums tikko saņēmis 40 miljonu dolāru investīcijas, kopumā Starship Technologies investēti 85 miljoni dolāru. Starship Technologies piegādes roboti jau veikuši vairāk nekā 100 000 komerciālo piegāžu, šobrīd uzņēmums plāno paplašināt piegādes lielo universitāšu pilsētiņās. Jau šobrīd lielo universitāšu pilsētiņās pieprasījums pēc piegādes robotu pakalpojumiem pārsniedz robotu skaitu, kā arī autonomās piegādes sekmējušas apkārtējo uzņēmumu darbību.

    Reklāma

    Viens no aktīvākajiem Starship Technologies robotiem jau paspējis nobraukt attālumu, kas ir līdzvērtīgs attālumam no Sanfrancisko līdz Ņujorkai jeb aptuveni 4700 kilometriem. Kopumā roboti nobraukuši aptuveni 563 000 kilometru.

    Pirmās 10 000 piegādes tika nodrošinātas 4 gadu laikā, no 10 000 līdz 50 000 uzņēmums tika 8 mēnešu laikā, bet līdz 100 000 piegādēm nācās pagaidīt tikai 4 mēnešus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma