Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia Geforce Now piedāvās spēļu straumēšanu Android viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    Nvidia izziņojusi plānus Geforce Now spēļu straumēšanas servisu piedāvāt arī Android viedtālruņu lietotājiem. Geforce Now spēļu straumēšanas paplašinātās iespējas būšot pieejamas jau šī gada laikā.

    Spēļu straumēšana ir jaunākais Nvidia, Microsoft un Google jājamzirdziņš mājas izklaides jomā. Lielākais spēļu straumēšanas pluss ir tikai nepieciešamība pēc atbilstoša interneta pieslēguma ātruma, bet nav jāiegādājas ļoti dārgs, spēlēm paredzēts galddators. Protams, par spēļu straumēšanu nākas maksāt abonēšanas maksu, kas gan ir būtiski zemāka par datora un spēļu iegādes izmaksām.

    Reklāma

    Geforce Now piedāvās vairāk nekā 500 dažādas datorspēles, to skaitā ir Shadow of the Tomb Raider, Wolfenstein: Youngblood un World of Tanks. Nvidia iesaka sagādāt spēļu vadības pulti ar Bluetooth savienojumu, jo straumēšanas serviss neatbalstīs skārienekrānu ievadi. Pultis nav nekāds retums – Amazon Vācijas un Lielbritānijas veikali ir uzpildīti ar dažādām Bluetooth spēļu pultīm (sākot no aptuveni 20 eiro). Protams, paliek jautājums par šo ierīču kvalitāti, kaut arī atsauksmes parasti ir visai pozitīvas, ja vien nemeklē pašu lētāko.

    Nvidia jau apsolījusi, ka Vācijā tiks uzlabots datu centrs, lai nodrošinātu augstāku spēļu apstrādes kvalitāti, kā arī piedāvātu saderīgām spēlēm Ray-Tracing.

    Šeit vari pieteikties Geforce Now gaidīšanas rindā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    20.08.2019 11:40

    Diezgan slikta attēla kvalitāte spēlējot uz ultra settingiem. Pat ja interneta ātrums ir virs 150Mbps viss tāpat ir miglains un neskaidrs.Ceru, ka drīz viņi šo problēmu novērsīs….

    Dāvids
    20.08.2019 12:13
    Reply to  Jānis

    Uz maza ekrāna nekas no tā nebūs redzams.

    Itanium
    20.08.2019 19:12
    Reply to  Jānis

    Nezinu, kas Tev tur miglains un neskaidrs. Kad es testēju, viss bija tip-top. Now iestatījumos skatījies? Varbūt 720p stāv?

    Jānis
    20.08.2019 20:31
    Reply to  Itanium

    Rādās, ka ir full hd(Ctrl+Alt+F6), bet reāli izskatāsa kā 480p. Ar iestatījumiem viss ir ok. Nezinu kur varētu būt problēma.

    Dāvids
    20.08.2019 12:14

    Ps4 pults iet uz telefoniem, katram piektajam ir mājās

    Reklāma