Web Analytics
More
    Reklāma

    Segway Ninebot jaunais e-skrejritenis prot pats uzsākt uzlādi

    Jaunākie raksti

    Viens no populārākajiem elektrisko skrejriteņu ražotājiem Segway Ninebot izziņojis pusautonomu skrejriteņa modeli, kas pats pratīs atrast uzlādes staciju un uzlādēt akumulatoru. Šādas idejas e-skrejritenis gan nav paredzēts privātiem lietotājiem, bet gan e-skrejriteņu īres nodrošinātāju dzīves atvieglošanai.

    Segway Ninebot izstāstīja, ka rindā uz šo e-skrejriteni stāvot jau Uber un Lyft tieši pusautonomās uzlādes iespēju dēļ. Ninebot KickScooter T60 visas uzlādes un pusautonomās pārvietošanās komandas saņems no tīmekļa, tādējādi nenāksies katru vakaru savākt visus skrejriteņus no pilsētas nostūriem, tos uzlādēt un nogādāt atpakaļ.

    Reklāma

    Ninebot KickScooter T60 cena būs aptuveni 1420 dolāri, tātad šis būs būtiski dārgāks e-skrejritenis par paša Ninebot un citu ražotāju piedāvātajiem. Ierasts, ka e-skrejriteņa cena ir aptuveni 300 līdz 400 eiro. Ninebot KickScooter T60 e-skrejritenis būs iegādājams no nākamā gada sākuma. Precīzāks iznākšanas laiks netiek minēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.08.2019 18:02

    Uz gludām ielām ar civilizētu satiksmi varbūt. Te iegāzīsies un paliks pirmajā grambā :)

    eerks
    19.08.2019 22:32
    Reply to  Krotow

    Nav tik traki te.
    Piemēram, Romā tādu vispār nav. Un ne jau tāpēc, ka tur tie aizliegti. Tur vienkārši nav kur ar tādiem braukt. Tur ir vēl nelīdzenāki veloceliņi un ietves par Čaka ielu.

    Krotow
    20.08.2019 00:07
    Reply to  eerks

    Godīgi sakot, vairs neatceros Romas trotuārus – biju tur pirms 12 gadiem. Tur gan derētu elektrificēt motorolleru un trīsriteņu tuktuku armiju. Bet ūdens uz ielas krānos ir labs.

    Reklāma