Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp beta pievieno iespēju Android OS slēpt sarakstes ar pirkstu nospiedumu

    Jaunākie raksti

    WhatsApp lietotnes beta versija Android viedtālruņiem beidzot tikusi pie iespējas aizslēgt WhatsApp saraksti ar pirkstu nospiedumu. Apple iOS lietotāji pie šīs iespējas tika jau februārī.

    Fingerprint Lock ļauj aizslēgt pieeju WhatsApp lietotnei, tā atverama ar pirkstu nospiedumu, gluži kā banku lietotnes. Lietotāji vēl arvien varēs atbildēt uz atsūtīto ziņu vai pacelt WhatsApp zvanu bez pirkstu nospieduma.

    Reklāma

    Nepieciešama vien WhatsApp beta 2.19.221 versija (šorīt WhatsApp jau atjauninājis to uz 2.19.222 versiju). Dodies uz Settings > Account > Privacy un tur būs Fingerprint Lock iespēja. Tālāk varēsi izvēlēties automātisko lietotnes aizslēgšana laiku un citas nianses.

    Jāatzīst, ka līdz galam nesaprotu nepieciešamību pēc vēl vienas pieejas liegšanas, ja jau tavā viedtālrunī ir aktivizēta ekrāna atslēgšana ar pirkstu nospiedumu. Iespējams, tas noderētu bērnu vecākiem, kad nodod savu viedtālruni bērnam spēlīšu dzenāšanai vai YouTube priekiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldons
    14.08.2019 09:47

    Precīzi. Tas der tiem, kuri mēdz iedot paskatīties bildes, bet nesavaldāmie pirkstiņi mēdz sniegties uz whatsapp pusi.

    Jānis
    20.08.2019 12:31
    Reply to  Uldons

    Pirmo reizi dzirdu par tādu problēmu. Parasti ir tā ka iedod paskatīties VIENU bildi un nesavaldāmie pirkstiņi sāk swaipot uz sāniem, lai paskatītos citas bildītes :D

    KasparsB
    14.08.2019 10:00

    Nezinu kā citiem, bet man mobilajam pašam Android ir iespēja app bloķēt ar PIN kodu/vai pirksta nospiedumu. :D Te sanāk tas pats, kas banku app.. dubultā aizsardzība, pat trīskāršā. 1) ekrāna atbloķēšana; 2) app atbloķēšana 3) pieteikšanās app (pēc nepieciešamības).

    točna Antiņš
    15.08.2019 17:54
    Reply to  KasparsB

    Uz savu P20 Lite neizmantoju ekrāna bloķēšanu, jo bieži gribu paskatīties telefonu uz galda to nepaceļot.

    Ērtāk jau ir aizmugurē un neaizņem vietu priekšā (ja nav aiz stikla), bet man tāda ekrāna bloķēšana ir bijusi nebijusi.

    Reklāma