Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus oficiāli nodēvējis gaidāmos televizorus par OnePlus TV

    Jaunākie raksti

    Jau ilgāku laiku tika baumots, ka OnePlus metīsies televizoru biznesā, un tagad uzņēmums oficiāli pateicis, ka OnePlus tiešām ražos OnePlus TV. Gandrīz jau ir skaidrs, ka OnePlus piedāvās LED televizorus, kaut arī iepriekš tika runāts, ka uzņēmums gatavo OLED tehnoloģijas televizorus.

    OnePlus TV tiks piedāvāti kaut kad rudenī (baumas norāda jau uz septembri), būšot pieejami 43 collu (tikai Indijas tirgū), 55 collu, 65 collu un pat 75 collu (tikai Ķīna un ASV) modeļi. Televizorus darbinās Android operētājsistēma.

    Reklāma

    Roķeles berzēt un maksājumu karti meklēt vēl ir pāragri. Nav zināms, kad OnePlus TV būs pieejami, nav arī zināms, vai OnePlus būs gatavs pie mums sūtīt OnePlus TV milzu kastes ar trauslo saturu. Tāpat baumas norāda, ka OnePlus negrasās savus OnePlus TV produktus atdot par grašiem, visticamāk, OnePlus TV cenas būs līdzīgas citu ražotāju kvalitatīvo televizoru piedāvājumam (lasi – Samsung QLED vai LG OLED televizoru sēriju cenas).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Yeah
    14.08.2019 12:17

    Kas tas par niķi izmantot, to “(lasi – …)” prikolu? Tak iespējams jebkuru teikumu normāli turpināt.

    Girts Eldmanis
    14.08.2019 13:26

    One plus sen jau ir beidzis eksistēt kā Grašu kompānija ;)

    Krotow
    14.08.2019 15:19

    Izskatās ka TV ar 43″ ekrāniem sāk palikt pamaz :) Atliek vai nu ņemt 32″, ko grūti skatīties tālāk par 3m, vai jāpērk jaunas mēbeles.

    Reklāma