Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple grasās no Intel par miljards dolāriem atpirkt 5G modemu biznesu

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Apple grasās no Intel atpirkt viedtālruņu 5G modemu biznesu un visas iestrādnes. Tādējādi Apple nākotnes iPhone viedtālruņi bez problēmām tiktu pie 5G savienojuma, apejot Qualcomm un citus 5G modemu ražotājus.

    Sagaidāms, ka Apple un Intel darījums varētu tapt oficiāli izziņots kaut kad nākamajā nedēļā, ja visas sarunas noritēs pēc plāna.

    Reklāma

    Apple šis darījums ir ļoti būtisks, jo Apple izstrādā paši savus iPhone procesorus. Arī Intel būs ieguvējs, jo šobrīd tiek lēsts, ka uzņēmums gadā zaudē aptuveni miljardu dolāru, kas saistāmi ar dažām mobilo sakaru tehnoloģijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roberto
    24.07.2019 19:41

    “iPhone viedtālruņi bez problēmām tiktu pie 5G savienojuma, apejot Qualcomm un citus 5G modemu ražotājus” – varētu padomāt, ka pašlaik, lai pieslēgtos pie _G savienojuma, katrs tālruņu ražotājs prasa atļauju katram modemu ražotājam.. IT pasaulē kādreiz pastāvēja tāda lieta, kā standarti un protokoli, tagad tas viss pārvēršas par licencēm un iMaģiju. Veee.

    digitalk
    25.07.2019 03:43
    Reply to  Roberto

    tālruņu ražotājs neprasa atļauju, bet pērk gatavu produktu, jo tā ir simtiem reižu lētāk. līdz brīdim, kad modemu ražotāju piedāvājums kļūst neapmierinošs. standarti un protokoli joprojām eksistē, tikai, lai tos realizētu dzīvē vajag nevis lielu naudu, bet ļoti lielu naudu. tik lielu, ka vienkāršāk ir par miljardu nopirkt jau gatavu biznesu.

    Reklāma