Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei izveidotās Hongmeng OS izziņošana varētu būt gaidāma šajā nedēļā

    Jaunākie raksti

    Visai uzticamas baumas norāda uz Huawei vēlmi jau šajā nedēļā izziņot tā dēvēto Hongmeng OS, kas būtu alternatīva Android operētājsistēmai. Baumas varētu būt pat dēvējamas par ticamām, jo 9. augustā sākas Huawei izstrādātāju konference.

    Hongmeng OS gan sākotnēji nav bijusi paredzēta viedtālruņiem, visticamāk, Hongmeng OS nonāks Honor viedajos televizoros, bet šī gada laikā Hongmeng OS būtu jānonāk vismaz dažos Huawei un Honor viedtālruņos.

    Reklāma

    Pirmais vidējās vai pat budžeta klases viedtālrunis ar Hongmeng OS gaidāms kaut kad vēlā rudenī vienlaikus ar Huawei Mate 30 Pro izziņošanu. Ierasts, ka Huawei Mate sērijas viedtālruņi tiek izziņoti oktobra nogalē vai novembra pirmajās dienās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jancs
    06.08.2019 11:42

    Nebūs nekādas jaunas OS. Prezentēs emui 10.

    Remarx
    09.08.2019 11:36
    Reply to  Jancs

    Kāpēc lai nebūtu, tā būtu lieliska rezerve ja ASV Google pateiktu Viss Game over, Tagad Jūs nedrīkstat lietot mūsu Android ne pirmo ne arī 10. Bet Te ķīniešiem ir sava. Jautājums ir citā. Vai tai būs globālā versija un cik labs tulkojums būs citās valodās. Jo nākas reizēm lietot Ķīniešu mēraparātus kur ieslēdzot krievu valodu teikt Ak Dievs cik briesmīgs tulkojums. Jo bildē redzamajam telefonam ir vietējā versija un to jau diezgan pasen esmu manījis. Šie jau no pagājušā gada strādā vēl krietni pirms šī trakā skandāla.

    Reklāma