Web Analytics
More
    Reklāma

    Firefox plāno piedāvāt premium abonēšanas servisu gada nogalē

    Jaunākie raksti

    Mozilla ar Firefox pēdējos gados darījusi ļoti daudz, lai no Chrome un Safari lietotāju pulka aizvilinātu lietotājus. Mozilla vadītājs Chris Beard devis mājienus, ka Firefox tīmekļa pārlūks varētu jau šajā gadā piedāvāt premium abonēšanas servisu.

    Ko tad Mozilla spētu piedāvāt maksājošiem klientiem? Nekas ļoti unikāls nav gaidāms, Firefox varētu iekļaut pārlūkā servisus, kas līdzināsies Google piedāvātajam klāstam – mākoņdatu krātuvi. Bet Firefox varētu iegūt arī integrētu VPN servisu, kas nebūt nav Google Chrome stiprā puse.

    Reklāma

    Vienlaikus tiek uzsvērts, ka Firefox negrasās jau esošos labumus padarīt par maksas servisu. Firefox jau šobrīd ietver automātiski aktivizētus rīkus privātuma saglabāšanai, kā arī Firefox piedāvā ļoti plašu spraudņu klāstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    10.06.2019 14:51

    FF nepiedāvā plašu spraudņu klāstu, to piedāvā neatkarīgi izstrādātāji, kurus FF ar savām API un drošības politikas izmaiņām pamatīgi terorizē. pieļauju, ka “bezpeļņas” mozilla.org vienkārši ir par stulbu, lai izstrādātu normālu ilgtermiņa attīstības plānu ar koda/drošības vadlīnijām. tāpēc šobrīd daudzi spraudņi vairs nestrādā un developeri ir atteikušies no to pārrakstīšanas.

    wils
    10.06.2019 17:06
    Reply to  digitalk

    Vispār jau Mozilla ir bezpeļņas organizācija, ar visām tālejošām sekām.

    digitalk
    10.06.2019 22:43
    Reply to  wils

    tieši tāpēc es ironiski ieliku “bezpeļņas” pēdiņās — kvalitāte kā bezmaksas brīvprātīgo darbam, bet menedžments visticamāk saņem labu algu, kā dažādos shēmotāju “labdarības” u.c. naudas apgrozītāju fondos.

    Reklāma