Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei visai interesantā formā pasniedz pusgada viedtālruņu pārdošanas rezultātus

    Jaunākie raksti

    Huawei spējis noturēt viedtālruņu biznesu no statistikas viedokļa stabilu, kad šī gada pirmos trīs mēnešus salīdzina ar otrajiem trīs mēnešiem, bet jāņem vērā, ka Huawei vēsturiski gada otrais ceturksnis bijis ļoti veiksmīgs. Pirmā pusgada laikā kopā Huawei izdevies pārdot 118 miljonus viedtālruņu.

    Tirgus analītiķi uzskata, ka Huawei neizdosies šajā gadā sasniegt iepriekš noteikto 270 miljonu viedierīču piegāžu apjomu. Labākajā gadījumā (ja uzņēmums atgūst pieeju Android operētājsistēmai, vai izlaiž savu OS) Huawei varētu spēt piegādāt 240 līdz 250 miljonus viedierīču šajā gadā, kas ir būtisks kritums. Ja Huawei neizdodas sakārtot programmatūras un citus jautājumu tuvākajos pāris mēnešos, gada piegādes var krist līdz 180 miljoniem, kas jau būtu milzu trieciens.

    Reklāma

    Vēl viens interesants triks ir apgrozījuma augšana – uzņēmums izziņoja, ka pirmajā pusgadā apgrozījums audzis par 23.2%, bet te jānorāda, ka 2019. gada pirmajā ceturksnī apgrozījums auga par 39%, tātad gada otrais ceturksnis pamatīgi pavilcis apgrozījuma augšanas datus uz leju.

    Huawei nenoliedzami labi veicies Ķīnas tirgū – tur pārdoti 37.3 miljoni viedtālruņu pēdējo trīs mēnešu laikā. Gada pirmajā ceturksnī Huawei Ķīnā pārdeva 29.9 miljonus viedtālruņu. Bet tiek lēsts, ka vairākos citos reģionos Huawei pārdošanas apjomi jūnijā nogāzušies par 40%.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    31.07.2019 10:49

    Un ja ņem vērā, ka Huawei telefoniem ir viens no sliktākajiem (starp flagmaņiem) veiktspējas rādītājiem to darbinot ilgākā laika periodā –comment image

    Kursors.lv
    31.07.2019 11:21
    Reply to  wils

    Vispār laba piezīme, domāju, ka būs jāsāk vismaz dārgā gala telefoniem mērīt throttling. Jo tā ir problēma. Tu samaksā kaudzi naudas, bet pie reālas slodzes (piemēram, spēlēs) telefons darbojas krietni lēnākā režīmā.

    Ingmars
    31.07.2019 10:58

    Nepiedzīvot kritumu šādos apstākļos jau ir liels sasniegums.

    sandris
    31.07.2019 22:51
    Reply to  Ingmars

    Jā, nav viegli būt lielam un spieg… sorry, neamerikānim.

    Reklāma