Web Analytics
More
    Reklāma

    Laimē JBL GO 2 pārnēsājamo bezvadu skaļruni (noslēdzies)

    Jaunākie raksti

    Vasara šogad ir izdevusies laba un tā vien gribas pavadīt laiku pie dabas. Un kā gan bez mūsu iecienītās mūzikas? Kursors.lv feino gadžetu jūlija konkursā vienam laimīgajam lasītājam būs iespēja tikt pie JBL GO 2 pārnēsājamā bezvadu skaļruņa. Savieno to ar savu telefonu vai planšetdatoru un skandini līdz 5 stundām ilgi. Plus, skaļrunis ir ūdensdrošs – varēsi ar to doties rasas pielietā pļavā vai ņemt līdzi uz pludmali. Izklausās forši, vai ne?

    Jau pusgadu ik mēnesi rīkojam mūsu feino gadžetu konkursus un pēc pieaugošā dalībnieku skaita redzam, ka esat iecienījuši tos. Mēs rūpīgi atlasām tieši tos gadžetus, kas patiešām labi dara savu darbu un kurus varam rekomendēt saviem lasītājiem. Galu galā, ikdienā savos apskatos objektīvi norādām uz tehnoloģiju patieso sniegumu. Lai mēs to varētu turpināt veiksmīgi darīt, mums ir nepieciešams jūsu atbalsts – aktīva mūsu radītā satura lasīšana un iesaistīšanās kvalitatīvās diskusijās. Tāpēc priecāsimies, ja ar Kursors.lv rakstiem (vai konkursiem) padalīsies savā draugu, radu, kolēģu un paziņu lokā. Kopā mēs veidojam jau gadiem Latvijā vislabāko tehnoloģiju entuziastu komūnu! Paldies!

    Reklāma

    P.S. Lūgums konkursā piedalīties ar to e-pastu, ko reāli ikdienā izmanto! Ja sanāks laimēt šo balvu un neatbildēsi man 3 dienu laikā, balvu izspēlēšu nākamajam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mariusas Bergzas
    29.07.2019 14:17

    Labs komplekts bus ja pieselgs ar usb vadu kadu powerbank un un uz telefona uzliks Sound Booster App, skanes skali ilgi un nedaudz skalak

    KKTK
    29.07.2019 17:11

    Nebaidies, visos šitajos pārnēsājamajos štruntos jau tā skaņa ir sabūstota šķībi greizi, lai tikai bumbumtīņiem patiktu, tā kā mierīgi varēsi iztikt bez būsterappa.

    Kaspars Kviešons
    29.07.2019 20:06
    Reply to  KKTK

    Tieši tā!

    Krotow
    30.07.2019 10:38

    Nav jēgas. Tur jau tā frekvences pārgrieztas par labu basiem un šīs tumbeles reāli der tikai bumcikiem. Vienīgais labums JBL un līdzīgiem dārgā gala izstrādājumiem – labāki skaļruņi un nosacīti labāka elektronikas kvalitāte. Ir man paziņa, kura kaimiņienes trollēšanai konsekventi pērk lētos ķīniešu brīnumus zem 50 EUR. Tiem basu, var teikt, nav, augšas šņāc un pats verķis pēc 3 mēnešiem nosprāgst.

    Jānis
    30.07.2019 08:20

    Latgalīšu reps & Ozols – Kūdra deg. Mans 4-gadnieks, kā mašīnā – tā tēti uzslēdz. :)

    30.07.2019 22:36

    Labāk atrast trinitron subi , kuram pievieno pastirlinatāju no jbl, skana tad ir daudz labāka

    Krotow
    31.07.2019 00:49
    Reply to  Raivo Sirvis

    Erm, vai šo tekstu iespējams pateikt arī cilvēku valodā?

    Reklāma