Web Analytics
More
    Reklāma

    Pamper izziņo Lumi – katrai bērna kakai pierīkos Wi-Fi

    Jaunākie raksti

    Ārkārtīgi jūtīgie un viegli aizskaramie var tālāk nelasīt!

    Manuprāt, mūsdienās Wi-Fi ir nogājis etaps, autiņbiksīšu saturu būtu jāmonitorē ar kādu pasīvāku bezvadu savienojumu vai ideālā gadījumā – ar 5G.

    Reklāma

    Pampers Lumi autiņbiksīšu sistēma piedāvās bērnu vecākiem (gan jau nākotnē arī vecāku bērniem) pieskatīt autiņbiksīšu saturu attālināti ar lietotnes palīdzību. Pampers Lumi autiņbiksīšu komplektā ietilpst divas biksītes ar noņemamiem sensoriem, Wi-Fi kamera un lietotne viedtālrunim.

    Pampers Lumi sensori sniedz informāciju par bērna miegu, kā arī ziņo, ja autiņbiksītes ir pārāk mitras un uzpildītas. Lumi sensori gan pratīs sadarboties tikai ar speciālām Lumi sērijas autiņbiksītēm. Komplektā ietilpstošā Wi-Fi kamera nodrošinās šifrētu video pārraidi ar 1080p izšķirtspēju. No Pampers Lumi saņemtā informācija par bērna miegu un vēdera izeju būs nododama bērnu ārstiem un citiem speciālistiem.

    Pampers Lumi komplekts būs iegādājams rudenī, bet tā cena pagaidām nav zināma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KasparsB
    19.07.2019 11:31

    uz kurieni pasaule ripo!? :D

    Aigars
    19.07.2019 11:48

    uz ko tā wi-fi kamera būs nofokusēta?

    asd
    20.07.2019 16:34
    Reply to  Aigars

    Tas domāts kā komplekts, lai no virtuves redzi ko sīcis dara. Noderīga fīča, piem. sīcis guļ, pats ārā ar viesiem sēdi un ik pa brīdim telefonā paskaties kas notiek. Tāpat alerts uz motion/lieku troksni – attiecīgi vari laicīgi reaģēt.

    Kaspars Baradach
    21.07.2019 20:25
    Reply to  asd

    Tas viss jau pirms daudziem gadiem ir realizēts video auklēs.

    Skābene
    19.07.2019 13:59

    Kad būs robotizētie pamperi, kas pratīs paši nomainīties?

    Krotow
    19.07.2019 16:50

    Nez cik būs vecāku, kuri neiesprings par pamperu maiņu pēc vēdera izejas, jo tie aizpildīti tikai par 80%. Skatoties uz jaunās paaudzes apsēstību ar ekrāniem, šādu eksemplāru varētu būt gana daudz.

    Skābene
    22.07.2019 09:01
    Reply to  Krotow

    Ar pirmo bērnu mammas parasti maina pamperu pēc katra purkšķa vai mazākās pilītes.
    Ar otro bērnu nāk racionāla atskārsme, ka pamperi izmaksā diez gan daudz, un ka pamperis spēj turēt vairāk par vienu slapināšanas reizi. Un tad jau tā mainīšana kļūst retāka un nav tāda iespringuma.
    Par wifi biksēs jūsmos mammas bez pieredzes, bet tās, kurām jau otrais vai trešais par wifi biksēs tikai pasmaidīs. Līdzīgi ir arī ar video un radio auklēm. Ar pirmo bērnu visi gadžeti ieslēgti, nedod dievs ka iekrekšķēsies. Bet ar otro jau ir cita attieksme un nekas slikts nenotiks, ja mazliet paraudās. :)

    Krotow
    22.07.2019 10:57
    Reply to  Skābene

    Par parasto slapjumu un izmaksām piekrītu. Sēdēt uz 80% kluča gan nav ne labi ne patīkami. nez cik daudz tas ķezas detektors spēs atšķirt.

    Reklāma