Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā oficiāli pieejams YouTube Music straumēšanas serviss

    Jaunākie raksti

    Sākot no šodienas, 2019. gada 17.  jūlija Latvijas iedzīvotājiem ir pieejams jauns mūzikas straumēšanas serviss YouTube Music, kas paredzēts kvalitatīvas mūzikas baudīšanai no YouTube bezgalīgajiem resursiem, kā arī mūzikas izpētei, personalizēšanai un klasificēšanai, atiblstoši savam dzīvesstilam, vēlmēm un gaumei. Neatkarīgi no tā, ko vēlaties klausīties, skatīties vai atklāt – visi veidi, kādos mūzika jūs aizrauj, nu būs pieejama vienuviet.

    Jaunais straumēšanas serviss nodrošinās jaunas iespējas jebkuras mūzikas cienītājiem! YouTube jau tagad ir bezgalīgi plaša mūzikas izvēle – no Koačellas festivāla straumēšanas tiešraidē līdz populārākajiem videoklipiem, piemēram, “Me!”, “Boy With Luv” un “thank u, next”. Cilvēki visā pasaulē apmeklē YouTube, lai baudītu mūziku ikdienā, kā arī atklātu jaundu mūziku. Taču YouTube sākotnēji tika veidota kā platforma skatīšanai, kas nozīmēja, ka mūzikas faniem bija jāspēj manevrēt starp vairākām mūzikas lietotnēm un YouTube. Tas nebija ērti un YouTube nolēma radīt YouTube Music, kas no šodienas pieejams arī Latvijā.

    Reklāma

    “Esam gandarīti par YouTube Music straumēšanas servisa uzsākšanu Latvijā – tā ir jauna aplikācija, kas apvieno visu, ko mīlam YouTube, ar personalizētu, viegli izmantojamu mūzikas starumēšanas iespēju,”norāda Azi Eftekhari, Ierakstu zīmolu vadītājs, EMEA, YouTube.  “No jūsu mīļākajiem albumiem un mūzikas video līdz remiksiem un kaverversijām, kuras neatradīsiet neku citur, Youtube Music ir jūsu personīgais gids visaptverošā mūzikas pasaulē.”

    Latvijas mūzikas cienītājiem YouTube Music noteikti patiks, jo:

    1. Šeit ir VISS. Ne tikai mūzikas videoklipi, bet arī mūziķu oficiālie albumi, singli, remiksi, tiešraides, kaverversijas un citviet grūti atrodama mūzika – tas viss vienotā vietnē.
    2. Īpaši pielāgoti ieteikumi. Serviss, kas dinamiski pielāgojas, lai sniegtu ieteikumus, pamatojoties uz to, ko esat klausījies iepriekš, kur jūs esat un ko jūs darāt. Piemēram, esat vingrošanas zālē un nodarbojaties ar fitnesu, vai sēžat satiksmes sastrēgumā un garlaikojaties? Jums tiks piemeklēta un piedāvāta atbilstoša mūzika.
    3. Tūkstošiem mūzikas sarakstu (playlists), kas aptver jebkuru žanru vai noskaņojumu,vai aktivitāti.Tas nozīmē: neatkarīgi no tā, kāda veida mūzika jums patīk, kur jūs atrodaties, ko darāt, vai kāds ir jūsu pašreizējais noskaņojums, varat viegli atrast pareizo atskaņošanas sarakstu tieši šim brīdim. Izmēģiniet “Blogged 50”, lai atklātu jaunu mūziku, vai “Indie Under Pressure”, lai sirds sistos straujāk.
    4. Viedā meklēšana ļaus atrast vajadzīgo dziesmu, pat ja nevarat atcerēties tās nosaukumu vai zināt tikai daļu no dziesmas vārdiem. Mēģiniet ierakstīt “that hipster song with whistling” vai “that rap song with flute”
    5. Aktuālākie videoklipi. Šībrīža aktuālākie videoklipi pasaulē ir atrodami tieši šeit, īpašajā “Hotlist” izvēlnē. Izmantojot YouTube Music Premium, varat nemanāmi pārslēgties starp dziesmu un mūzikas videoklipu, lai nepārtraukti klausītos un skatītos ar vienu klikšķi.
    6. Nav interneta? Nekādu problēmu. Iegādājieties YouTube Music Premium, lai klausītos un lejupielādētu mūziku bez reklāmām, fonā vai visur, kur dodaties. Turklāt jūsu bezsaistes Mixtape automātiski lejupielādēs jūsu iecienītākās dziesmas, ja nu jums tas piemirstas.

    Šobrīd Latvijas mūzikas fani bez maksas var baudīt jauno YouTube Music versiju, kurā ir iekļautas reklāmas. Bet tiem, kuri vēlas baudīt mūziku bez reklāmas, YouTube piedāvā abonēt YouTube Music Premium, kas ļauj klausīties mūziku fonā, lejupielādēt un baudīt to bez reklāmām. YouTube Music Premium mūzikas fani var izmēģināt vienu mēnesi bezmaksas šeit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    22 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gund
    17.07.2019 11:42

    Tātad vēlviens konkurents spotify, man jau labāk patīk spotify, neesmu pārāk liels fans mūzikas video

    Facepalm
    17.07.2019 11:42

    Ar ko atšķiras no parastā youtube?
    Atskaņojot mūziku tāpat rāda klipu, aizslēdzot ekrānu vai pat pārslēdzot uz citu app, atskaņošana apstājas…
    Tāds youtube_lite izskatās.

    Eggy Mega
    18.07.2019 14:39
    Reply to  Facepalm

    Tikai mūzika, nav visādi prikoli vai kaķīšvideo pa starpai.

    Gatis Rumbens
    17.07.2019 11:56

    Cerams, ka tā aplikācija atbalsta ekrāna izslēgšanu vai pāriešanu uz citu aplikāciju :-)

    Klāvs
    17.07.2019 12:13
    Reply to  Gatis Rumbens

    Ceram, jo citādi būs vien jāpaliek pie Datora lapu versijas Mozilla pārklūkā + AdBock.

    Jānis Kruška
    18.07.2019 10:47
    Reply to  Gatis Rumbens

    Atbalsta, tikai tad, ja esi premium abonents

    Andrejs
    17.07.2019 12:07

    Offline un kko tādu man nevajag Youtubā, mūziku spotiņā paklausos un ir labi, un tiem kas vēlas skatīties video pārslēdzoties uz citu lietotni vai klausīties mūziku ar bloķētu ekrānu tad iesaku pielietot YouTube Vanced.

    Oskars
    17.07.2019 12:33

    Šis ar laiku aizstās Google Play Music, ja kas.

    Stater
    17.07.2019 13:01

    iPhone’ā rāda cenas – 10,99 eiro par YouTube Premium un 8,99 eiro par YouTube Music Premium

    17.07.2019 13:22
    Reply to  Stater

    Visticamāk Google pārliek Apple AppStore 30% peļņu uz lietotāju. Pamēģini atvērt no PC vai tai pašā aifonā webā un redzēsi šeit norādīto cenu.

    Klāvs
    17.07.2019 13:02

    Tiko ietestēju patīk daudz labāk kā spotify, īpaši liste ar nākamajām dziesmām no kuras vienkārši izslidināt, ko negribas dzirdēt. Iesaku pamēģināt 👍

    17.07.2019 15:01

    No background playback….

    17.07.2019 17:58
    Reply to  1111

    Rakstā pievienotajā attēlā norādīts – tas ir premium abonementā iekļauts.

    17.07.2019 18:05

    Pats šodien paņēmu YouTube premium trial versiju un visu dienu mūziku klausos. Pagaidām grūti spriest vai labāks nekā Google Play Music, bet piemaksājot 3,5 eiro klāt nāk YouTube Originals un video bez reklāmām tā ka tas vismaz ieguvums

    Oskars
    17.07.2019 20:14

    Esmu izdarījis nesmuku lietu, bet izdevīgu. Kā zinām Opera Browser ir iebūvētais VPN. Es smuki ieslēdzu Opera VPN uz Eiropas serveri. Ieeju iekšā YouTube Premium un nopērku pēc Ukrainas tarifa (99UAH/3.40€-mēnesi) cenā iekļauts YouTube Premium un YouTube Music. Eiropas VPN serveris atrodas Ukrainā!

    digitalk
    17.07.2019 22:46
    Reply to  Oskars

    tad jau saturu arī būs regulāri jāskatās caur VPN?

    Oskars
    17.07.2019 23:06
    Reply to  digitalk

    Skatos YouTube Premium saturu no citām ierīcēm kurām nav VPN pieslēgums, viss iet kā pa sviestu, man liekas, galvenais, lai tev ir YouTube Premium/ YouTube Music abonements, vienalga no kuras valsts, galvenais, lai YouTube Premium/ YouTube Music pakalpojums ir pieejams valstī kurā atrodies!

    LAN
    18.07.2019 00:01
    Reply to  Oskars

    No šodienas iet kā pa sviestu šādā variantā. Iepriekš bez proxy viss kā parasti tikai bez reklāmām, ieslēdz proxy (USA, NO) un parādījās lejupielādes iespēja, originals, atskaņošana fonā un pa virsu citām lietotnēm, kā arī klausīšanās pie aizslēgta ekrāna.

    LAN
    18.07.2019 00:08
    Reply to  Oskars

    Ja šodien nopirki Premium no Ukrainas tad varētu padiskutēt par “nesmuku lietu”, taču agrāk citas alternatīvas nebija (neskaitot Rulu u.c.) = paši vainīgi.

    Oskars
    18.07.2019 01:12
    Reply to  LAN

    Par tādu Rulu pat nezināju, bet nu neko, vismaz kādu naudiņu dabūs no manas puses YT.

    Oleg
    18.07.2019 00:04

    kāpēc ‘aplikācija” nevis lietotne? aplikācijas bernu dārzos līmē!

    Astro
    18.07.2019 00:27
    Reply to  Oleg

    Tā ir tāda slimība. :-) Aplikācija, mātesplate, devaiss… Cilvēkiem ar ierobežotu vārdu krājumu tā ir ierasta lieta.

    Reklāma