Web Analytics
More
    Reklāma

    Saliec pats savu LEGO Harley-Davidson Fat Boy motociklu

    Jaunākie raksti

    Šodien LEGO Grupa atklāja jaunāko LEGO® Creator Expert modeli – Harley-Davidson Fat Boy, kas LEGO veikalos visā pasaulē nonāks 2019. gada 1. augustā.

    Šis modelis ir izstrādāts sadarbībā ar Harley-Davidson, un šī LEGO interpretācija par ikonisko Milvoki motociklu sevī iekļauj reālās dzīves motocikla skaistumu ar tā apdari, plūdlīnijām un dizaina elementiem, kas izstrādāti, lai atdarinātu pilna izmēra Harley-Davidson. Ietverot 1’023 detaļas, modelis ir aprīkots ar pilnajiem diskiem, lāses formas benzīnbāku un dubultajiem izpūtējiem.

    Reklāma

    Gatavs modelis ir 20cm augsts, 18cm plats, 33cm garš un konstruktoriem par prieku iekļauj vairākas kustīgas detaļas. Iegriez aizmugurējo riteni, lai redzētu Milwaukee-Eight® motoru darbībā ar kustīgiem virzuļiem un dubultajiem izpūtējiem. Pagriez stūri, kustini ātrumu pārslēgu, nospied bremžu sviras un nolaid atbalsta kāju drošai novietošanai. Modelim izmantotā tumši sarkanā un melnā krāsa ar Harley-Davidson® logotipiem abās pusēs ir autentiska 2019. gada Fat Boy motocikla Wicked Red krāsu salikumam, nekavējoties kļūstot par galveno dizaina elementu jebkurā mājā, ofisā vai jebkur citur, lai iedvesmotu jauniem braucieniem.

    “Šī Harley-Davidson motocikla pārvēršana mazos klucīšos ir neticami aizraujoša” saka Maiks Psiaki (Mike Psiaki), LEGO Grupas galvenais dizainers, “modelis atspoguļo dizainu, modernu inženieriju un uzmanību līdz mazākajai detaļai šim ikoniskajam motociklam, visa vecuma Harley-Davidson entuziastiem un LEGO faniem piedāvājot aizraujošu būvēšanas pieredzi un unikālu kolekcijas modeli.”

    “Harley-Davidson bija ārkārtīgi aizraujoši sadarboties ar LEGO Grupu – vēl vienu zīmolu, kuru raksturo radošums un spilgta izteiksme” saka Hetere Malenšeka (Heather Malenshek), Harley-Davidson mārketinga vadītāja, “mēs ne tikai vēlamies, lai klienti apbrīno gala rezultātu, bet vēlamies, lai viņi arī izbauda būvēšanas procesu.”

    “Harley-Davidson dizaina autentiskums rodas rūpīgi izstrādājot katru detaļu no sākuma līdz beigām” saka Breds Ričards (Brad Richards), Harley-Davidson Stila & Dizaina viceprezidents, “mēs izpētījām katru motocikla skrūvīti un katru mazāko detaļu apdarē. Strādājot kopā ar LEGO komandu, šī detalizācija mums ļāva izveidot šo koprades produktu, cildinot zīmolu, kas daudzus Harley-Davidson darbiniekus iedvesmojis iztēlei un radošumam kopš bērnu dienām, ieskaitot mani pašu.”

    Lai nosvinētu šo notikumu, LEGO Master Builders ir uzbūvējuši modeli īsta motocikla izmērā, kuru rotā ar sudrabu pārklātas detaļas, bezvadu animāciju vadība, gaismas un skaņas efekti, lai atdarinātu īstu Harley-Davidson® Fat Boy®, un 6000 speciāli LEGO elementi. Šīs neparastās konstrukcijas uzbūvēšanai bija nepieciešamas 865 stundas, patērējot 69’569 detaļas, un tas būs apskatāms izvēlētos LEGO veikalos un Harley-Davidson pasākumos.

    Sākot ar 2019. gada 17. jūliju, modelis LEGO Creator Expert Harley-Davidson® Fat Boy® būs pieejams tikai LEGO VIP biedriem LEGO veikalos un shop.LEGO.com, bet publiskajā pārdošanās tas nonāks 2019. gada 1. augustā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma