Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony pilnkadra objektīvu klāstu papildina jauns fiksētais 35mm F1.8 modelis 

    Jaunākie raksti

    Sony izziņojis jaunāko papildinājumu savā e-bajonetes pilnkadra objektīvu klāstā – FE 35mm F1.8 plašas apertūras platleņķa fiksēta fokālā attāluma (prime) objektīva modeli SEL35F18F.

    Šī pilnkadra, plašās apertūras fiksēta fokālā attāluma objektīva kompaktais izmērs un vieglais svars nodrošina mobilitāti un ērtību, lai uzņemtu visdažādākos fotoattēlus – ikdienas momentuzņēmumus, ēdiena fotogrāfijas, ainavas, nakts ainas un citus. Jaunais objektīvs nodrošina izcilu kvalitāti visā kadrā no stūra līdz stūrim pie maksimālā F1.8 diafragmas atvēruma, un tā klusais autofokuss un apņēmīgā izsekošanas funkcija nozīmē, ka šī būs lieliska izvēle gan fotografēšanai, gan filmēšanai. Mazais izmērs nozīmē arī, ka tas ir vienlīdz piemērots gan APS-C, gan pilnkadra korpusiem ar 52,5 mm ekvivalentu fokusa attālumu, kas ir ideāli piemērots momentuzņēmumiem, portretiem un cita veida foto.

    Reklāma

    Augsta izšķirtspēja un plašas apertūras pilnkadra veiktspēja kompakta un viegla svara objektīvā

    • Plašs F1.8 maksimālais diafragmas atvērums jeb apertūra, svars tikai 280 grami, izmērs:  65,6 mm (diametrs) un 73,0 mm (garums). Šis jaunais objektīvs ievieš jaunus pārnēsājamības standartus.
    • Viedā optiskā konstrukcija, kas ietver asfērisku elementu, lai apturētu aberāciju un nodrošinātu augstu izšķirtspēju visā attēla kadrā. 9 lāpstiņu apļveida apertūra nodrošina skaistu bokē efektu.
    • Minimālais fokusēšanas attālums 0,22 m un maksimālais palielinājums 0,24x nodrošina vieglu iespēju uzņemt tuvplānus.

    Daudzpusīga vadība un izmantošana daudzveidīgai fotografēšanai

    • Ērti novietota, pielāgojama fokusa fiksēšanas poga un fokusa režīma slēdzis, lai nodrošinātu tūlītēju pārslēgšanos starp automātisko un manuālo fokusēšanu.
    • Lineārā manuālā autofokusēšana (Linear Response MF), lai manuāli ātri un ērti iegūtu precīzu fokusu.
    • Putekļu un mitruma izturīgais dizains[3] palielina šī jaunā objektīva daudzpusību un uzticamību, līdz ar to sniedz papildu pārliecību lietotājam.

    Kluss AF ar lielisku izsekošanu gan filmu, gan fotoattēlu uzņemšanai

    • Ātra, precīza un klusa lineāri-motorā AF piedziņas sistēma, lai iegūtu precīzu fokusu gan fotoattēliem, gan filmām.

    “35 mm fiksēta fokālā attāluma objektīvu izmanto ļoti daudzi fotogrāfi, jo to var pielietot daudzpusīgi, līdz ar to tā būs pareizā izvēle tik daudzu un dažādu fotoattēlu uzņemšanai. Mūsu jaunais 35 mm FE objektīvs apvieno izcilu skaidrumu visā kadrā un patiešām vieglu dizainu, un mēs esam pārliecināti, ka tas būs pievilcīgs plašam fotogrāfu un video uzņemšanas entuziastu klāstam.” Sony Europe produktu mārketinga direktors Jans Salmons Legaņērs (Yann Salmon-Legagneur).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Monti
    10.07.2019 23:26

    Cik diez maksās? Vai labāk paņemt Samyang 35/1,4 bildēšanai tieši?

    Reklāma