Web Analytics
More
    Reklāma

    Ap 10 miljoniem lietotāju uzķērušies uz viltus Updates for Samsung lietotni

    Jaunākie raksti

    Android operētājsistēma posts ar atjauninājumiem sasniedzis sava veida kulmināciju – pat pasaulē lielākais viedtālruņu ražotājs nav pasargāts pats no sava slinkuma. Viltnieki izveidojuši lietotni, kas it kā piedāvās atjauninājumus Samsung viedtālruņiem, bet uzreiz tiek pieprasīta nauda par ielādes veikšanu.

    Updates for Samsung lietotne izskatās uzticama, tā pat pieejama (vai vismaz raksta tapšanas laikā bija pieejama) Google Play Store. Updates for Samsung lietotne piebāzta ar reklāmām, tā pat piedāvājot īstas Samsung aparātprogrammatūras versijas. Lietotnei ar Samsung gan nav nekādas saistības.

    Reklāma

    Par 35 dolāriem lietotājs var gadu piekļūt lejupielādēm, bet visa Samsung programmatūra tāpat bez maksas pieejama ierīču atbalsta lapās. Updates for Samsung lietotnes bezmaksas versija it kā piedāvā ļoti lēnas lejupielādes, bet tās visas pēc kāda laika pārtrūkst. Lietotne piedāvā pat tā dēvēto SIM unlock, bet tas, protams, nedarbojas.

    Pagaidām nav zināms, cik daudzi lietotāji samaksājuši par lietotnes skaistajiem solījumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    08.07.2019 14:50

    Reklāmu plūdiem būtu jābūt pirmajam zvaniņam par inficēšanos ar lohismu. Bet maksāt par to, ko pilnīgi legāli var novilkt par brīvu, pie kam pareizā vieta meklētājos izlec kā pirmais ieraksts… nu nu.

    Reklāma