Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad vēl vieglāk izmēģināt jaunāko Microsoft Windows, Office un Xbox programmatūru

    Jaunākie raksti

    Programmatūras gigants Microsoft jau vairākus gadus dod iespēju ikvienam interesentam piedalīties publiski neizlaistas programmatūras izmēģināšanā. Tas tiek organizēts īpašās Insider programmās. Piemēram, Windows Insider programmā varam saņemt jaunākās Windows operētājsistēmas versijas, bet Office Insider programmā izmēģināt jaunākās Office 365 programmatūras versijas. Līdzīgas testēšanas programmas ir arī citiem Microsoft produktiem, piemēram, Skype, Xbox, Microsoft Edge u.c.

    Iepriekš šajās programmās varēja pieteikties no pašiem produktiem vai arī meklējot rokā šo programmu tīmekļa vietnes. Tagad Microsoft ir mums atvieglojis dzīvi un visas šīs Insider programmas apkopojis vienā Microsoft Insiders tīmekļa vietnē. Tajā varam iepazīties ar produktiem, kuriem Microsoft piedāvā agrīno izmēģināšanu, kā arī varam iepazīties ar produktu informāciju: kādas jaunas iespējas varam pirms produktu publiskajām versijām izmēģināt un kādas ir jau atklātās problēmas.

    Reklāma

    Apsveicams solis no Microsoft, jo apstākļos, kad programmatūras jaunāko versiju izlaišana ir kļuvusi tik strauja un komplicēta, ļoti noder ātras lietotāju atsauksmes. Tās ļauj pielāgot programmatūras iespējas un salabot kļūdas, kas neizbēgami piemeklē visus. Protams, jāsaprot, ka publiski neizlaistā programmatūrā kļūdu un nejēdzību ir vairāk, tāpēc šajās programmās iesaistīties vēlams cilvēkiem ar stipriem nerviem un ierīcēm, uz kuras nav datu, kurus žēl pazaudēt.

    Starp citu, viens no Microsoft jaunumiem ir uz Chromium dziņa veidots jaunais Microsoft Edge tīmekļa pārlūks. Pat ja arī šobrīd aktuālais Edge pārlūks nav nemaz tik slikts un ir reāli lietojams, bāzēšanās uz Chromium to padarīs gandrīz tādu pašu kā Chrome un tā jau ir tīmekļa pārlūku “lielo zēnu” līga. Dodies uz Microsoft Edge Insider programmu, lejupielādē jaunā pārlūka izmēģinājuma versiju, palieto kādu laiciņu un padalies ar saviem iespaidiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma