Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā ienāk viedie elektriskie motorolleri NIU

    Jaunākie raksti

    Elektriskie un viedie braucamrīki arvien spēcīgāk iekļaujas mūsu ikdienā un pamatīgi izmaina pārvietošanās paradumus. Arī elektrisko un nu jau viedo motorolleru segments attīstās tikpat strauji un viens no pasaules līderiem elektrisko un viedo risinājumu un motorolleru ražotājs NIU ienāk Baltijas valstu tirgū.

    NIU ir pasaules vadošais viedo pilsētu mobilitātes risinājumu piegādātājs, kurš izveidojis jaunu tirgus kategoriju – viedos elektriskos divriteņu transportlīdzekļus, lai no jauna definētu pilsētu mobilitāti ar savu galveno komandu no BMW, Microsoft, Intel, Huawei, McKinsey, KKR un Bain Capital, kuri ir apņēmušies mainīt pilsētas pārvietošanos visā pasaulē.

    Reklāma

    Šobrīd pilnveidotais produktu portfelis sastāv no trim sērijām – N, M+ un U sērijas. Šīm verijām iespējami vairāki modeļiem un specifikācijas, kas paredzēti tieši patērētājiem, piegāžu veikšanai un koplietošanas tirgiem. Jaudīgākie no N sērijas modeļiem ( N Pro un N GT) ir aprīkoti ar 3000w dzinējiem, spēs nobraukt līdz pat 130 km un sasniegs maksimālo ātrumu līdz 70 km/h.

    NIU ir ieguvis septiņas galvenās starptautiskās dizaina balvas, tajā skaitā Red Dot, iF, Good Design, IDEA, Red Star, DFA un Golden Pin. M-sērija ir vienīgais pilsētas mobilitātes produkts, kas pēdējo divu gadu laikā ir ieguvis visus septiņus no šiem dizaina apbalvojumiem.

    NIU e-motorolleri ir mūsdienīga un videi draudzīga pārvietošanās izvēle, kas nerada izmešus, ir viegli apkopjami un līdz ar to samazina patērētāja izmaksas. Viegli un ērti izņemams akumulators, kuru var ērti paņemt līdzi un uzlādēt jebkurā sev ērtā vietā sniedz lielu priekšrocību un stipri atvieglo uzlādes risinājumus.

    Par NIU Baltijas valstu partneris un izplatītājs ir Latvijas uzņēmums LIFE Group SIA.
    Iegūt vairāk informācijas par NIU e-motorolleriem un veikt izmēģinājuma braucienus varēs pie NIU Baltijas valstu dīleriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    26.06.2019 11:58

    Cena paskarba: 2K EUR! Normāla range un ātruma komplektācija 4.5k EUR

    Andrey
    26.06.2019 12:14

    Būs japamēģina!

    Kaspars
    26.06.2019 13:53

    gaidām apskatu

    Gaccc
    26.06.2019 21:32

    Pēc bildes jau riktīgi stilīgi! :)

    Bats
    27.06.2019 09:20

    Kristap, tad dod ziņu, kad varu savākt testam apmaiņā pret apskatu. ;) to N GT vai N Pro, protams.

    Raicha
    28.06.2019 06:55

    Es šiem kādu laiciņu atpakaļ sekoju līdzi – https://www.indiegogo.com/projects/niu-the-electric-scooter-reimagined/x/18898443#/comments

    Izpildīt solīto viņiem nav veicies pārāk labi.

    Reklāma