Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo pārnēsājamā ZenScreen Touch ekrāna pieejamību

    Jaunākie raksti

    ASUS ZenScreen Touch ir 15.6 collu IPS tehnoloģijas skārienjūtīgs ekrāns, kas paredzēts pievienošanai mobilajām ierīcēm vai datoriem, lai uzlabotu produktivitāti. ZenScreen Touch ekrānam ir 1080p izšķirtspēja, ekrāns sver tikai 900 gramus.

    ZenScreen Touch izmanto HDMI vai USB Type-C savienojumu ar viedierīci vai klēpjdatoru, varēsi pie ZenScreen Touch pievienot arī spēļu konsoli vai fotoaparātu. Ekrānā iebūvēts arī 7800 mAh akumulators, kas nodrošina vismaz četru stundu darbību.

    Reklāma

    ZenScreen Touch ekrānu pavada ZenScreen Touch mobilā lietotne, kas paredzēta Android viedtālruņiem. Lietotne ļauj ZenScreen Touch 15.6 collu skārienekrānu izmantot tava viedtālruņa ekrāna vietā – ZenScreen Touch skārienekrāns ļauj darīt visu to pašu, ko spēj viedtālruņa ekrāns. ZenScreen Touch pat piedāvā Back, Home, Recent un Rotation pogas, ko ikdienā izmantojam Android viedierīcēs.

    ASUS ZenScreen Touch nonāks veikalos pašās jūnija beigās par aptuveni 269 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    25.06.2019 11:23

    Man liekas, ka doma interesanta. Tomēr vai nav bišķi par smagu. Surface pro sver 770g, ar visu keyboard 1080g… Ja man jāizvēlas, ko iemest blakus telefonam somā lai bišķi produktīvāk pastrādātu pie hipsterīgas lates kādā kafejnīcā, šķiet labāk tad surface…
    Otrs pielietojums, par ko biju domājis šādai ierīcei, – mašīnā bērniem swich vai multenes uzlikt.. tam atkal varbūt nedaudz pa dārgu..

    Reklāma