Web Analytics
More
    Reklāma

    LG NanoCell televizors – labākais LG LED televizors pieejams arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) NanoCell televizors (TV), kas ir uzņēmuma progresīvākais LED televizora modelis, nodrošina pirmšķirīgu attēla kvalitāti, dinamiskus attēlus, precīzas krāsas un plašākus skatīšanās leņķus. NanoCell TV ir aprīkots ar ārkārtīgi plānu ietvaru un līdz šim plašākajām lielo ekrānu televizoru izvēles iespējām. LG jau iepriekš paziņoja par 2019. gada premium televizoru modeļiem, tostarp modernajiem OLED un NanoCell televizoriem.

    NanoCell televizoriem ir ideāls melnā toņa kontrasts un pirmšķirīga attēla kvalitāte, kas izceļ pat vismazākās detaļas. Tāpat nākamās paaudzes LG NanoCell televizori nodrošina iespēju baudīt nevainojamu attēla kvalitāti no vēl plašāka skatīšanās leņķa.

    Reklāma

    α7 Gen 2 procesors LG televizoros paaugstina attēla un skaņas kvalitāti ar padziļinātas mācīšanās tehnoloģiju un piekļuvi plašai vizuālās informācijas datubāzei. Tas nodrošina procesoram iespēju optimizēt attēlus, atpazīstot satura avota kvalitāti un pielietojot labāko algoritmu, lai attēlotu satriecoši reālus attēlus. Šis procesors arī analizē apkārtējos apstākļus, lai sasniegtu optimālo ekrāna gaišuma līmeni.

    NanoCell televizori ir aprīkoti ar mākslīgā intelekta atbalstītu attēla un skaņas kvalitāti, pateicoties uzņēmuma otrās paaudzes α inteliģentajam procesoram un padziļinātās mācīšanās tehnoloģijai. Tikmēr vietas atpazīšanas tehnoloģija (The spatial recognition technology) palīdz pielāgot to mājas videi un sniedz nevainojamu Dolby Atmos® skaņu, kā arī pielāgo audio uzstādījumus saskaņā ar satura veidu, piemēram, padarot filmu un televīzijas dialogus vieglāk saprotamus un nodrošinot izteiktu un skaidru vokālu dziesmām.

    2019. gada NanoCell modeļi atbalsta HDMI 2.1, lai spētu baudīt saturu ar ātrumu 120 kadri sekundē, kā arī piedāvātu 4K palielinātu kadru biežumu (4K HFR), automātiski zemu latentuma režīmu (ALLM), mainīgās atsvaidzes intensitāti (VRR) un uzlabotu audio atgriešanās kanālu (eARC).

    Turklāt LG WebOS Smart TV kopīgi ar Magic Remote nodrošinās ērtu un vienkāršu televizora kontroli – iespēju izmantot jaunākās tiešsaistes satura aplikācijas, telefona savienošanu ar televizoru un ērtu 4K satura atskaņošanu no dažādiem avotiem iespējami augstākajā kvalitātē. Šīs funkcijas noteikti novērtēs spēļu konsoļu lietotāji, kur darbības ātrumam un attēla kvalitātei ir liela nozīme.

    LG 2019. gada NanoCell televizoru piedāvājumā ir pieci modeļi, kas pieejami izmēros no 49 līdz 86 collām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    22.06.2019 10:27

    Ir iepriekšējā gada “Nanocell” displejs (810v) . Bilde dienas laikā ir łoti ok, bet vakaros tas melnais kontrasts nav labs. Ja ir kāds gaišs punkts ekrānā, tad visa līnija tiks izgaksmota, bet pārējais paliek tumšs. Izskatās dīvaini un atklāti sakot biju vīlies.

    Astro
    22.06.2019 18:36
    Reply to  Prusljix

    Ko Tu gribi, tak skaidri un gaiši rakstīts – LG!!! Kko rāda, i labi būs. :-)

    Zinatajs
    25.06.2019 09:13
    Reply to  Prusljix

    Tā būs jebkuram LED televizoram. Vai tas ir LG, Samsung vai Sony. Ja vēlies, lai tāda gaismas efekta nebūtu, tad jāpērk OLED.

    Reklāma